Sarka Farka Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Ahoj, mám je v plánu i s tím malým defektem, nemáte někdo zkušenost s opravou, resp, hlavně s cenou opravy ? díky za pozitivní zprávy typu do pár stovek se vejdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Ta ojebana luneta? Nebo ta lumi která chybí na minutovce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 primarne luneta, to bych mel porad na ocich a asi by me to zacalo za chvili vic nez srat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 primarne luneta, to bych mel porad na ocich a asi by me to zacalo za chvili vic nez srat tam Tě asi bude štvát víc věcí, ručky v tahu (kam se poděla ta vypadlá lumi? nerachotí někde ve strojku? navíc vteřinovka se nevrací na "0", luneta na výměnu, no, ty musí být za hodně dobrou cenu.. Ciferník je hezky zašlý, to se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Přečti si moje vlákno a dobře si ten nákup rozmysli... Nakonec mě oprava vyšla cca 9 tis a trvalo to sedm měsíců. Ta ETA s chrononástavcem je hodně choulostivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 to gougy: diky za doplneni, neni nad to se zeptat zkusenejsich ! to prischera: cetl jsem, smutny cteni s dobrym koncem a jak se znam, psal bych asi casem pokracovani tyhle historky ... Doted je vse OK, nebo se mam zklidnit a prestat patrat po starsich sarzich ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) Nebál bych se staršího kousku, ale hlídej si stav. Ideálně je nech otevřít hodinářem, ať ti řekne. S nějakým servisem u stařšího kousku asi budeš muset počítat stejně, ale zrovna tyhle vypadají už od pohledu špatně... Edit: Omega má tu výhodu, že na ní jsou díly k dispozici, takže se opravovat dá. Ale levné to nebude nikdy... Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Pár stoviek EUR to stáť bude, aj časovo to určite potrvá, ale tiež by som sa toho nebál. Okrem výmeny lunety a obnovy ručičiek ťa podobný servis bude čakať v lepšom prípade každých 6-7 rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 radsi se poohlidnu po jinych, pripadne se placnu pres kapsu, hodne ... diky vsem H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 dobre delas, cena servisu s vymenou lunety 12000.- u AD. Nektere indexy jsou cerne, znamka proniknuti vlhkosti v minulosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 29. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 dobre delas, cena servisu s vymenou lunety 12000.- u AD. Nektere indexy jsou cerne, znamka proniknuti vlhkosti v minulosti.chuderky, dostaly zabrat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se