Street Glide Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 .....dávám jim 2-3 týdny,......než začnou výměnové SZ a soukolí se znovu roztočí :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 .....dávám jim 2-3 týdny,......než začnou výměnové SZ a soukolí se znovu roztočí :-)))Však proč ne, nějak se musím zabavit Momentální stav je ale stabilizován. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Definitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 dlubix-ty slovo definitivní vůbec nepoužívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Vcera jsem je mel chvilicku na ruce. Tem hodinkam nechybi vubec nic. Etalon univerzalnich hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Chybi jim datum a luneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Chybi jim datum a luneta.nesouhlasím. Exp I 36mm je dokonalost v nejčistší podobě.Lituju, že jsem je pustil a když jsem je před pár dny zase nasadil na ruku uvěřil jsem svému vnitřnímu hlasu, že si je zase koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 pánové, tady mě chce někdo naštvat že jsem se jich zbavil ... nebo jak jako ? ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 (upraveno) pánové, tady mě chce někdo naštvat že jsem se jich zbavil ... nebo jak jako ? ))) nezavesujte, jste 3. volajici v poradi Upraveno 15. června 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 (upraveno) dlubix-ty slovo definitivní vůbec nepoužívej Provokuji tím ostatní a zároveň i tak trochu sebe Vcera jsem je mel chvilicku na ruce. Tem hodinkam nechybi vubec nic. Etalon univerzalnich hodinek. Viděl jsem fotky a chtěl se zeptat, jestli jsi si je nepořídíl. Tyhle hodinky jsou nejuniverzálnější ze všech, co jsem zatím měl. Chybi jim datum a luneta. Ale kdepak,... nesouhlasím. Exp I 36mm je dokonalost v nejčistší podobě.Lituju, že jsem je pustil a když jsem je před pár dny zase nasadil na ruku uvěřil jsem svému vnitřnímu hlasu, že si je zase koupím. pánové, tady mě chce někdo naštvat že jsem se jich zbavil ... nebo jak jako ? ))) Patriku, tobě jsou fakt malý. Kup si 39mm nezavesujte, jste 3. volajici v poradi kdepak. Telefon jsem vyvěsil.... Upraveno 16. června 2014 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Ne ne, neporidil. Beskydska bunka mela chronopivo, tak jsem vyzkousel Exp. od Davida B. Ty hodinky rozhodne na ruce nepusobi jako 36mm. Hlavne diky 20mm tahu. Situace se meni v okamziku, kdy je clovek hodi na kuzi, nebo vlastne jakykoliv tmavy remen. Pak zacina pouzdro hodne vynikat a 36mm se projevi v plne sile a pusobi naopak jako velmi male (na vetsi ruce, viz patriknapr a jeho byvale exp. na kuzi).Ovsem jako celek s tahem vyborne a ani ja bych nemel problem je nosit.Myslim, ze kdo ma rad kombinaci Explorer-kuze, nato atd., proste rad strida remeny a ma trochu vetsi ruku, mel by jit do 39mm verze.Kdo tohle neresi a bude je nosit vyhradne na tahu, 36mm je v pohode. Tak to vidim ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Tesat do kamene!Na mym paratku 16,5cm vypadaly 39ky blbe. 36ky jasna volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 16,5 mm je spis mensi ruka, takze tady je Exp. 36mm jasna volba. Ja mam cca 19-19,5 a nemam s nema problem. Ale na kuzi by mi byly male. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Aldo, máš úplnou pravdu. Ty 36tky jsou nejlepší na tahu, pač to jako celek působí kompaktně a i přes malý průměr hodinek docela masivně. Jak se tah sundá a hodinky dají na kůži ( ale sluší jim všechno, je to jak u moonwatchů ) tak se pocitově zdají menší a na větší ruce už to nemusí vypadat dobře...což není případ dlubixe,či můj. Škoda, že RubberB dělají gumy jen na Exp 39mm, na 36tkách by to mohlo vypadat také dobře..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Aldo, máš úplnou pravdu. Ty 36tky jsou nejlepší na tahu, pač to jako celek působí kompaktně a i přes malý průměr hodinek docela masivně. Jak se tah sundá a hodinky dají na kůži ( ale sluší jim všechno, je to jak u moonwatchů ) tak se pocitově zdají menší a na větší ruce už to nemusí vypadat dobře...což není případ dlubixe,či můj. Škoda, že RubberB dělají gumy jen na Exp 39mm, na 36tkách by to mohlo vypadat také dobře.....Dneska jsem je dal na NATO a vydrzely tam pet minut. Jak jsou maly a sedely vysoko nad rukou, diky tomu dvojitymu podvleku, vypadalo to fakt blbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Aldo, máš úplnou pravdu. Ty 36tky jsou nejlepší na tahu, pač to jako celek působí kompaktně a i přes malý průměr hodinek docela masivně. Jak se tah sundá a hodinky dají na kůži ( ale sluší jim všechno, je to jak u moonwatchů ) tak se pocitově zdají menší a na větší ruce už to nemusí vypadat dobře...což není případ dlubixe,či můj. Škoda, že RubberB dělají gumy jen na Exp 39mm, na 36tkách by to mohlo vypadat také dobře..... Dneska jsem je dal na NATO a vydrzely tam pet minut. Jak jsou maly a sedely vysoko nad rukou, diky tomu dvojitymu podvleku, vypadalo to fakt blbe.Kup ten pletený nylon. Je tam jen jeden podvlek a vypadají na něm skvěle. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Kup ten pletený nylon. Je tam jen jeden podvlek a vypadají na něm skvěle. ;-) Jestli to chceš Máro zkusit, jeden doma mam... Ale hnědej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 .....ty voe,.....to jsem Vám dal zase něco na hraní,.......teda prodal na hraní :-).....tak hlavně že Vás ty Expy baví,...o tom to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Konecne padla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se