Přejít na obsah

Dlubixovo Rolex cesta

Návštěvník dlubix

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dlubix

.....dávám jim 2-3 týdny,......než začnou výměnové SZ a soukolí se znovu roztočí :-)))

Však proč ne, nějak se musím zabavit :) Momentální stav je ale stabilizován.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

dlubix-ty slovo definitivní vůbec nepoužívej :)

Provokuji tím ostatní a zároveň i tak trochu sebe :)

Vcera jsem je mel chvilicku na ruce. Tem hodinkam nechybi vubec nic. Etalon univerzalnich hodinek.

Viděl jsem fotky a chtěl se zeptat, jestli jsi si je nepořídíl. Tyhle hodinky jsou nejuniverzálnější ze všech, co jsem zatím měl.

Chybi jim datum a luneta.

Ale kdepak,...

nesouhlasím. Exp I 36mm  je dokonalost v nejčistší podobě.

Lituju, že jsem je pustil a když jsem je před pár dny zase nasadil na ruku uvěřil jsem svému vnitřnímu hlasu, že si je zase koupím. 

:bangin:   :smile_anim:

pánové, tady mě chce někdo naštvat že jsem se jich zbavil ... nebo jak jako ? )))

Patriku, tobě jsou fakt malý. Kup si 39mm :)

nezavesujte, jste 3. volajici v poradi :)

:sad01_anim:  kdepak. Telefon jsem vyvěsil.... :D

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Ne ne, neporidil. Beskydska bunka mela chronopivo, tak jsem vyzkousel Exp. od Davida B. Ty hodinky rozhodne na ruce nepusobi jako 36mm. Hlavne diky 20mm tahu. Situace se meni v okamziku, kdy je clovek hodi na kuzi, nebo vlastne jakykoliv tmavy remen. Pak zacina pouzdro hodne vynikat a 36mm se projevi v plne sile a pusobi naopak jako velmi male (na vetsi ruce, viz patriknapr a jeho byvale exp. na kuzi).

Ovsem jako celek s tahem vyborne a ani ja bych nemel problem je nosit.

Myslim, ze kdo ma rad kombinaci Explorer-kuze, nato atd., proste rad strida remeny a ma trochu vetsi ruku, mel by jit do 39mm verze.

Kdo tohle neresi a bude je nosit vyhradne na tahu, 36mm je v pohode. Tak to vidim ja :)

Odkaz ke komentáři

Aldo, máš úplnou pravdu. Ty 36tky jsou nejlepší na tahu, pač to jako celek působí kompaktně a i přes malý průměr hodinek docela masivně. Jak se tah sundá a hodinky dají na kůži ( ale sluší jim všechno, je to jak u moonwatchů :) ) tak se pocitově zdají menší a na větší ruce už to nemusí vypadat dobře...což není případ dlubixe,či můj. Škoda, že RubberB dělají gumy jen na Exp 39mm, na 36tkách by to mohlo vypadat také dobře.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Aldo, máš úplnou pravdu. Ty 36tky jsou nejlepší na tahu, pač to jako celek působí kompaktně a i přes malý průměr hodinek docela masivně. Jak se tah sundá a hodinky dají na kůži ( ale sluší jim všechno, je to jak u moonwatchů :) ) tak se pocitově zdají menší a na větší ruce už to nemusí vypadat dobře...což není případ dlubixe,či můj. Škoda, že RubberB dělají gumy jen na Exp 39mm, na 36tkách by to mohlo vypadat také dobře.....

Dneska jsem je dal na NATO a vydrzely tam pet minut. Jak jsou maly a sedely vysoko nad rukou, diky tomu dvojitymu podvleku, vypadalo to fakt blbe.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem je dal na NATO a vydrzely tam pet minut. Jak jsou maly a sedely vysoko nad rukou, diky tomu dvojitymu podvleku, vypadalo to fakt blbe.

Kup ten pletený nylon. Je tam jen jeden podvlek a vypadají na něm skvěle. ;-)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...