Přejít na obsah

Dlubixovo Rolex cesta

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)
  V 17. 5. 2014 v 14:59, volfda napsal:

Za týden jsou GMT v prodejní sekci a Dlubix bude poptávat SD :D

V 17. 5. 2014 v 17:26, dlubix napsal:

SD už asi ne, ale kdo ví,... :)

V 17. 5. 2014 v 18:31, Frantik napsal:

Novy SD :-)

V 17. 5. 2014 v 19:31, volfda napsal:

+1 :D  Ale Dlubix nemá rád keramiku...

V 17. 5. 2014 v 19:32, IzTaPa napsal:

nema, proto je mel pouze 3x  :lol2:

V 17. 5. 2014 v 19:34, Frantik napsal:

Keramika/nekeramika, Dlubixovi je to jedno :-)

V 17. 5. 2014 v 21:17, Rybiz napsal:

Novy SD za krasnych 230 koliku....

Klucí, jak už jistě víte, tak jsem se k novým SD přece jen prokousal :)

První postřehy po pár dnech nošení a malé porovnání se SubC (subjektivní)

+ tvar pouzdra s odkazem na staré modely. Nejsou to čtvercový hodinky s mega ochranou korunky, jako mají nový Suby.

+ mírně kratší Glidelock spona, než u Sub. Na hubeném zápěstí to vypadá lépe.

+ hodinky sedí, překvapivě, vzhledem k výšce pouzdra, lépe na ruce, než Suby a nepřetáčí se.

+ polomatný cifr vypadá moc hezky...   je to prostě změna a za mě k lepšímu.

+- absence kyklopa.

- cena, ale stojí to za to.

- koncové dílky tahu nelícují s pouzdrem. Nevadí mi to, mají to tak např. DSSD, i nové Daytona, ale oku to zrovna nelahodí.

Upraveno uživatelem dlubix
Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 9. 2. 2015 v 7:55, semi001 napsal:

Super gratulace :)

PS: nahoď pak foto té spony prosím :)

Foto není moje, je z netu, ale vidět je to dobře...

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 9. 2. 2015 v 8:07, CEGY napsal:

Dobre to mas, Dlube. Co prijde do komba misto subu?

Nevím, vážně nevím. GMT by dávaly smysl, ale lesklý tah, luneta (pro mě) k ničemu a spona bez mikroregulace...   jen by opět ležely v bance.

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 9. 2. 2015 v 8:21, panedge napsal:

Paráda,SD jsou nejlepší sportovní rlx bych řekl,ale suby taky:-)

:cheers:

Odesláno

Jo, asi to budou nejlepší sportovní Rolexy, musím si je konečně někde osahat...ještě jednou velká gratulace. 

Když jsem viděl, jak Ti skvěle sedly 14270, pak bych se vůbec nebál nových černých DJ 36mm na jubilee...ty jsou nádherný a vyplní ti na nošení okna , kam se SD moc nehodí. :)

Odesláno

SD jsou skvělé, velmi se mi líbí to pouzdro.

Chosef: čéče, já jsem nové černé DJ 36mm na jubilee zkoušel u Bechyněho, není to tak dávno, z fotek jsou kulervoucí a byl to jeden z favoritů na další přírustek. Dopadlo to tak, že jsem se prodavačky pro jistotu 3x ptal, jestli mi nedala nějaké dámské 34mm. Nevím čím to, ale působí na ruce malinkým dojmem, a to jsem zvyklý na samé malé hodinky, škoda... Jo a jednalo se o model s hladkou lunetou, nejsem si ale jistý, že by to ta zlatá broušená nějak vytrhla.

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 9. 2. 2015 v 10:57, Chosef76 napsal:

Jo, asi to budou nejlepší sportovní Rolexy, musím si je konečně někde osahat...ještě jednou velká gratulace. 

Když jsem viděl, jak Ti skvěle sedly 14270, pak bych se vůbec nebál nových černých DJ 36mm na jubilee...ty jsou nádherný a vyplní ti na nošení okna , kam se SD moc nehodí. :)

Díky moc, Pepo.

Kam já chodím, jezdím, nebo padám, se SD hodí všude. Zatím to vypadá na OWG a pak se uvidí, co dál.

Odesláno
  V 9. 2. 2015 v 11:17, m.n. napsal:

SD jsou skvělé, velmi se mi líbí to pouzdro.

Chosef: čéče, já jsem nové černé DJ 36mm na jubilee zkoušel u Bechyněho, není to tak dávno, z fotek jsou kulervoucí a byl to jeden z favoritů na další přírustek. Dopadlo to tak, že jsem se prodavačky pro jistotu 3x ptal, jestli mi nedala nějaké dámské 34mm. Nevím čím to, ale působí na ruce malinkým dojmem, a to jsem zvyklý na samé malé hodinky, škoda... Jo a jednalo se o model s hladkou lunetou, nejsem si ale jistý, že by to ta zlatá broušená nějak vytrhla.

Mám podobnou zkušenost. Narozdíl od Exp 1 36mm, které působí "masivněji", tak ty  nové DJ jsou takové gracilní a navíc nablýskané jak psí kulky. Byl jsem z nich stejně rozpačitý jako ty. Je zajímavé, že u vintážních DJ ref. 1601 jsem nic takového nepozoroval..také jsou malé, ale ta vintage celkově působila lépe, než nové DJ.  Bohužel DJ II jsou pro mě velikostně nenositelné.....:-(

Odesláno

Jsou skvělé. U mě asi nej rolby, furt jsem nějak kyklopu nepřišel na chuť a jeho absence se mi tady líbí moc.

Moc gratuluju a moc doufám, že Ti vydrží do dalšího píva v Plzni   :cheers:  ať je zkusím na živo :)

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 9. 2. 2015 v 15:42, Ondrej71 napsal:

Jsou skvělé. U mě asi nej rolby, furt jsem nějak kyklopu nepřišel na chuť a jeho absence se mi tady líbí moc.

Moc gratuluju a moc doufám, že Ti vydrží do dalšího píva v Plzni   :cheers:  ať je zkusím na živo :)

Děkuji Ondřeji!! Těším se na další fajn pokec :cheers:

Návštěvník dlubix
Odesláno

Jen pro pořádek, aktualizace stavu. Duo Sub + PAM 560 nevyšlo, zkouším tedy SDc + GMTblnr

Kolega IzTaPa mi dává čas do konce března, rád bych, aby se pletl...   :)

Odesláno (upraveno)

Oboje jsou absolutně skvělý.

Edit:koukám můj příspěvek č.4000,tak jsem rád,že padl zrovna na Rolex:-))

Upraveno uživatelem panedge

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...