ZZalesky Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Stale mi delaji radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Veatily se ze servisu a slapou opet jako nove :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Veatily se ze servisu a slapou opet jako nove :-) Nedivím se, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Tak ten vyleštěnej tah to je paráda...celý hodinky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Tak ten vyleštěnej tah to je paráda...celý hodinky jsou super.Az me zarazil ten rozdil. Kdyz jsem je daval servisovat, tak mi prisly porad docela v pohode.. Ale po prelesteni velika zmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolficzech Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Super nápad fotka před a po přeleštění. Často se tu o tom mluví, ale vidět to je jiná. Je vidět, že se Ti jen neválej v šupleti, jako možná většina těchto krásek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Sice jsi si koupil hodinky od značky, kterou nikdo nezná a nemá žádnou prestiž, jak někdo uváděl ve vlákně o prestiži značek :-), ale podle mě jsou to jedny z nejpovedenějších hodinek, které mají nesmrtelný dizajn. Tak gratuluji a ať ti dělají co nejdéle radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWClover Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Hmm, ony ty bicolory nevypadaj tak strašně na ,,živejch" fotkách. Gratuluju! :-) btw po fotce ze servisu jsem zjistil, že Explorery jsou vlastně Submarinery bez lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se