M@chino Odesláno 2. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 ... vintage diver ... - řemínek styl Tropic black and white - řemínek NATO black and white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 2. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 ... vintage Mesh ...... blue Tropic styl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 5. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 ... leto 2014 je Mesh leto ... moje mala rodinka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 ... vintage ORION a Tropic style ... ... vintage MORTIMA a vintážní divers tah ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 ... vintage Mesh ...... blue Tropic styl ...Bifora, hm, to by mi seklo do mé sbírečky vintage divers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Bifora, hm, to by mi seklo do mé sbírečky vintage divers. ... typove jako Igeny ... ale uz dlouhou dobu rikaji pane nekomu z fora ... nejvice me mrzi, ze jsem neidentifikoval znacku na mesh tahu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 ... kožka ... no vrátí se na mesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 ... hand made vychazejici slunce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Tak to je super kombo, (dnes již) retro hodinky a z tématického řemenu na mě dýchá lehoulinký náznak secese. Japonsko a secese k sobě (alespoň pro mě) v Čechách patří k sobě. Architektura, Joe Hloucha, atd... Na odpůrce kůže na potápkách to máš teda mooc pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 17. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Tak to je super kombo, (dnes již) retro hodinky a z tématického řemenu na mě dýchá lehoulinký náznak secese. Japonsko a secese k sobě (alespoň pro mě) v Čechách patří k sobě. Architektura, Joe Hloucha, atd... Na odpůrce kůže na potápkách to máš teda mooc pěkný :-)Diky ... mam v planu remen jeste do "delat" ... tak doufam, ze ho neznicim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Seiko Tuna ... textil od Citizenu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 SCUBAPRO Titanium 700ft automatic - originál titanium tah - originál guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 TAG HEUER AQUAGRAPH - origo tah - shark mesh - ala ISOFRANE - textil Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 TH Aquagraph a guma ala Citizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 ... vintage BULER .. a gumka ala ISOFRANE ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Zodiac Oceanaire ZO8001 ... origo guma a ala ISOFrane ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 29. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Buler a SHARK Mesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 StarSeeker a Mesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tyhle Orienty jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 ... TH Aquagraph a Zulu strap ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se