krehla Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Zdravím Vás zde všechny, rád bych si vyslechl, resp. přečetl pár názorů na níže uvedené modely hodinek (zatím mých favoritů - záměrně píši zatím, jelikož se zde může strhnout smršť návrhů a já budu opět na začátku) - čili pokud víte o jiných, podobně designově laděných jako níže, budu rád za každý nástřel. Jsem novicem v tomto oboru a tak žádnou radou zkušenějších "odorníků" zajisté nepohrdnu. 1. Hamilton Khaki H644555232.Hamilton Khaki H705555233. Zeno Watch Basel 6210-f24. ZWB 6069DD-e2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krehla Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Jj přesně tak, 40mm+ ale 45 už by bylo zase dost, klasika design, nic přeplácanýho, úzká luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Hodinek těchto parametrů jsou desítky. Doporučuji prostudovat si tento odkaz KLIK. Pak zjistíš, kolik existuje švýcarských firem, které podobné hodinky nabízí a které jsou podle mého názoru o pověstný chlup kvalitnější ZENA. Několik příkladů MIDO Great Wall MIDO Multifort MIDO Commander MIDO Commander Všechny by si musel kupovat v říši. Tamní obchodníci jsou schopni nabídnout velmi zajímavé ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Davosa Pares, Vigo, Simplex. Tu sú všetky: http://www.olfert-co.de/Mechanik-Kollektion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Oris, Mido, Hamilton, Tissot a az pak vsechno ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Tie multiforty su super. Vcera som sa bol informovat, ze kolko stoji origo tah k nim na objednavku a s cenou 190chf ma velmi nepotesili. Zasadne nove kupovat na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Klidně bych zůstal u tohohle výběru a konkrétně ty druhý Hamiltony... Ty se mi moc líbí... Zeno za mě určitě ne... Nedělaj safír a celkově mě ta značka subjektivně odrazuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Mám ty druhé Hamiltony, jen v hnědé barvě a jestli nad nima váháš, tak ti je doporučuju! za dva roky, co je mám s nima nebyl žádný problém!(foto vypůjčeno z netu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 ja na Hamy taky nedam dopustit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cicosk Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Zeno jednoznacne nedoporucujem. Mam od nich potapky a kvalita je biedna. Luneta sa hned poskriabala, taktiez z nej odpadol fosforovy kruzok na dvanstke. Kyklop na skle sa rozbil... V podstate tie hodinky vydrzia dost, ale po pol roku bezneho pouzivania su ako po absolvovani vojny vo Vietname. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 nechcem ti do toho kecat, ale luneta SA poskrabala, kruzok SAM odpadol a kyklop SA rozbil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krehla Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Ono se to určitě všechno samo neudělalo, ale nějaká míra samo přičinění tam nejspíš bude. Jinak jsem rád za odkazy a za rozšíření obzorů. Ty Davosy vypadají velmi pěkně, hlavně Vigo. Jak to tak pozoruji, nebude to jen tak vybrat to pravý ořechový přesně dle mého gusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
east_dream Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Siel by som radsej Hamilton, popripade alternativa v Oris. Osobne sa mi pacia aj Edox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) Momentálne mám Hamilton aj Zeno a oba spoľahlivo slúžia. Subjektívne keď nie je veľký cenový rozdiel tak by som tiež volil Hamilton, aj to len z dôvodu, že mi viac sedia dizajnovo. K spracovaniu nemám námietky a porovnávať ich priamo nechcem lebo technicky ide o rozdielne hodinky. Pohon u modelov, ktoré si vybral ty bude rovnaký ETA 2834 (resp. 2824). Intenzita lumi tiež pravdepodobne rovnaká úroveň. Teda nič moc. Sklíčko u oboch bez antireflexu. Hamilton by mohol mať akurát lepšiu WR. Upraveno 4. února 2014 uživatelem EDYMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sashoun Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Jeste bych navrhoval Archimede Klassik, ruzne barevne varianty, 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cicosk Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 People tak inak, nech som neni za vola :-D 1. Zly matros, nevydrzi nic , poskrabes to aj nehtom. 2. Kruzok SAM odpadol !3. Priznam sa ze neviem ale tretina je fuc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krehla Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 to krtenek: no ty Bremonty by pro mne byly taky asi ideální, avšak cena je trochu mimo moje současné možnosti. Zase na druhou stranu, když vzpomenu že před 14 dny jsem začínal limit na 8k, pak zvednul na 15k kde se mi v této cenové relaci nejvíce líbí Davosa Vigo nebo Pares a začínám pokukovat po Edoxech Les Vauberts Day Date kolem 25k, čili jestli to tak půjde dál možná se na ty ?3.000,00 časem dostanu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Zeno jsou sunty. Vsechny, co jsem drzel, mely desnou kvalitu. Takze Mido, nebo Sibirovy Hamilton, tedy bez datumky. Nebo Stowa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Zeno pilotky chrono (Val.7750) mám pomaly 10 rokov a nikdy žiadny problém. Viac stresu som si užil s lepšími značkami (Omega, Montblanc, T-H). Súčasné modely od Zeno ale nepoznám, tak to berte z rezervou. Osobne by som sa tiež priklolnil k Hamiltonu, výborné detailné a presné ciferníky (vyššie postavené značky by sa mohli učiť), spoľahlivé strojky aj púzdra, škoda slabšej lumi. Sú neprávom trochu prehliadané, no v pomere cena/výkon sú asi ten najlepší možný výber zo Swiss Made. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Zeno pilotky chrono (Val.7750) mám pomaly 10 rokov a nikdy žiadny problém. Viac stresu som si užil s lepšími značkami (Omega, Montblanc, T-H). Súčasné modely od Zeno ale nepoznám, tak to berte z rezervou. Osobne by som sa tiež priklolnil k Hamiltonu, výborné detailné a presné ciferníky (vyššie postavené značky by sa mohli učiť), spoľahlivé strojky aj púzdra, škoda slabšej lumi. Sú neprávom trochu prehliadané, no v pomere cena/výkon sú asi ten najlepší možný výber zo Swiss Made. Tu poslední větu podepisuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se