easy Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Čaute chalani,pochválim sa aj ja novým prírastkom.Pôvodne som chcel kúpiť Tawatecy,ale vďaka tomuto fóru a hlavne Marcinovi som objavil tieto krásne hodinky. Odoslané z MI 2 pomocou Tapatalku
ggrand Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 WR500m,H3, hmm, pořádná tool záležitost. Škoda, že tahle značka nedělá nic kolem 40-42mm,přitom podle pozice datumu a místa kolem trubek by klidně šlo pár mm ubrat Gratuluju.
easy Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 (upraveno) Dík.Hodinky sú naozaj masívne,zvlášť na výšku.Na fotkách to nebolo vidieť a keďže ich nemajú v kamennej predajni,tak som trochu zariskoval ako budú vyzerať na živo.Musím povedať,že na živo sú krajšie ako na firemných fotkách. :-) Odoslané z MI 2 pomocou Tapatalku Upraveno 6. února 2014 uživatelem easy
ggrand Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Tak jasně, spojení potápky s WR500m+trubice nikdy nebude mít 12mm na výšku.
Daemonultimate Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Tritium mě zajímá víc a víc,taky u týhle značky lituju těch tool velikostí,jsou za ty ceny parádní.Přeju Ti,ať se na tvé ruce dožijí ,,vyhasnutí" ,to bude spousta a spousta společnejch let :-).
easy Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Pôvodne som mal vybraný iný model,ale už dlhšie sú nedostupné.Neviem kedy ich znova zaradia do ponuky,tak som nakoniec vybral tieto a nelutujem. Odoslané z MI 2 pomocou Tapatalku
pekl76 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Můžu se zeptat kde si je kupoval? Na .de shopu, u španělů nebo někde jinde? Já měl políčeno na tyhle, ale nikde v Evropě jsem je nesehnal a nechce se mi platit clo:(
easy Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Ja som chcel presne tieto.Alternatíva bola daynight 32tubes,ale nikde sa nedajú zohnať a výrobca písal "no longer available".Nevedel som sa dopátrať ci sa ešte budú vyrábať a čakať som už nechcel,tak som kúpil tieto na www.atomictime.pl.(dúfam,že to môžem sem dať.)Komunikoval som s Marcinom,môžem doporučiť.Maximálna ochota a promptné reakcie na mail.Do týždňa som ich mal. Odoslané z MI 2 pomocou Tapatalku
A10 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 gratuluji, jsou moc pěkné. Taky už je mám vybrané a objednám si je k narozeninám. Jen mne trochu mrzí že je v nich "pouze" Miyota 8215, protože tenhle strojek je považován za "lowend" a přesnost je trochu diskutabilní. Ale nic to nemění na tom, že svojí práci odvede po mnoho let. Má sklíčko antireflex? někdy uvádí, že ano jinde že ne?
easy Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Podľa mňa má,nie som v tom odborník.Ako to zistím? Odoslané z MI 2 pomocou Tapatalku
A10 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 pokud se na hodinky podíváš z určitého úhlu např. lehce z boku mělo by sklíčko mít modrý odstín.
easy Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 No ja ti neviem človeče.Skúšal som to,ale žiadny modrý odtieň tam nevidím.Na stránke kde som ich kúpil,píšu,že majú antireflex.Skúšal som aj Tissoty,ktoré by mali mať tiež antireflex,ale ani tam som nevidel modrý odtieň. Odoslané z MI 2 pomocou Tapatalku
flagolo Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 (upraveno) gratuluji, jsou moc pěkné. Taky už je mám vybrané a objednám si je k narozeninám. Jen mne trochu mrzí že je v nich "pouze" Miyota 8215, protože tenhle strojek je považován za "lowend" a přesnost je trochu diskutabilní. Ale nic to nemění na tom, že svojí práci odvede po mnoho let. Má sklíčko antireflex? někdy uvádí, že ano jinde že ne? Mám ty samé, jen v provedení PVD a rozhodně antireflex nemají. Upraveno 7. února 2014 uživatelem flagolo
A10 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 tak, je vidět že člověk nesmí věřit všemu co píšou na stránkách prodejci:-(
flagolo Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 tak, je vidět že člověk nesmí věřit všemu co píšou na stránkách prodejci:-( Důvěřuj, ale prověřuj :-) Nicméně i tak jsou to dobrý, teda hodně vysoký hodinky. Jak je dáš ještě na NATO, odstávaj jak parašutistickej kompas
A10 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 výška pouzdra a velikost je daň za vodotěsnost:-) pokud jste je objednávaly od atomic poland, kolik jste platily za dopravu? je jasné že clo a DPH tam nebylo díky EU. Přemýšlím zda je objednat přímo od výrobce za 299USD a risknout clo a DPH? Jinak hodinky jsou to fajn, tritium, ocel, safír, vodotěsnot, určitá odolnost, mechanika co víc si přát a ta cena :-)
easy Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Poštovné som mal grátis.Mali tam na stránke akciu,neviem ci ešte trvá,ale je s nimi dobrá komunikácia.Dokonca Marcin je aj člen fóra.Ja som sa tam dostal vďaka tomuto fóru.Vrele odporúčam nakúpiť u nich.Žiadna daň ani clo,rýchla doprava.Ide to EMS,takže za dva dni si doma.:-) Odoslané z MI 2 pomocou Tapatalku
flagolo Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 výška pouzdra a velikost je daň za vodotěsnost:-) pokud jste je objednávaly od atomic poland, kolik jste platily za dopravu? je jasné že clo a DPH tam nebylo díky EU. Přemýšlím zda je objednat přímo od výrobce za 299USD a risknout clo a DPH? Jinak hodinky jsou to fajn, tritium, ocel, safír, vodotěsnot, určitá odolnost, mechanika co víc si přát a ta cena :-) Mám je taky z polska a poštovné jsem neplatil, i když zrovna žádná akce nebyla. Je taky fakt, že se mi Marcin vyšel vstříc a verzi v PVD poměrně složitě vydyndal od výrobce, i když už byla všude oficiálně vyprodaná...
A10 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 dobře díky za info. byl jsem stejně rozhodnut na 99% že objednám od nich.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se