Přejít na obsah

"Pilotní hodinky"

Vasek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Diskutér

Lord napsal:
  Diskutér napsal:
  Lord napsal:
ja sem na tom podobne a uz mam vybrano

http://cgi.ebay.de/Revue-Thommen-REVUE-SUP...1QQcmdZViewItem

trosku vetsi ale krasne

55... moc velké... to je na stehno.

myslim ze ty to nosit nebudes, takze ti to muze byt jedno

Ty je také nosit nebudeš. Musel bys je nosit přes koženého bombera... smile.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tolja napsal:
  Lord napsal:

trosku vetsi ale krasne

Na fotce vypadají sqěle, měl jsi je už na ruce? Doufám, že se brzy pochlubíš chlupatou fotkou =D.

Já bych se tak velkého průměru bál, ale to je jen můj názor =)

prave ze ne, chci je prvne nekde nazivo videt, vim ze Jeremy tu nekde hazel i fotky

jsou "krapet vetsi" vim,ale libi se me jak jsou udelane, nikde nic zbytecneho, proste jednoduche az pekne,

budu muset jeste par mesicu pockat, ted kupuju barak a vydaje jsou hooodne vysoke, mozna bych je mohl koupit a pritelkyni tvrdit ze sem poridil kuchynske na zed biggrin.gif

//Edit - tady je to porovnani http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=672&p=1

Odkaz ke komentáři

Lord napsal:

trosku vetsi ale krasne

Kolega je má a je s nimi nadmíru spokojen. Nosí je a vypadají velmi dobře. Pochopitelně poutají pozornost, ale není to špatná volba.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

Jeremy napsal:
  Lord napsal:

trosku vetsi ale krasne

Kolega je má a je s nimi nadmíru spokojen. Nosí je a vypadají velmi dobře. Pochopitelně poutají pozornost, ale není to špatná volba.

A kde je nosí? Nad loktem smile.gif To přece nemůžeš myslet vážně, že průměr 55 je estetický doplněk ruky o obvodu cca 20 cm... Přece ty hodinky jsou prioritně určené k nošení přes kombinézu, přes rukavice (a proto mají také velkou korunku)... tak jak by mohly vypadat na ruce velmi dobře? Připadá mo to, jako bys tu obhajoval vycházku po václaváku v lyžařských přeskáčích...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

VS napsal:
  Diskutér napsal:
...nechápu a nikdy nepochopím.

Toho se drž, to ti jde nejlíp biggrin.gif

biggrin.gif Snad mi to někdo jednou vysvětlí... tak, abych to mohl považovat za přirozené... Otázka - kdes koupil ty Tissoty? Odpověď - tady za rohem od Jardy, jsou skoro nové. Otázka - A proč sis nekoupil tady za rohem v obchodě nové úplně? Odpověď - ... (čekám na ní) smile.gif

Odkaz ke komentáři

Tak dobře, Diskutére, já se ti to teda pokusím vysvětlit. Každej z nás má v životě jiný priority - někdo (jako třeba ty) pokládá za jedinej správnej způsob nákupu hodinek to, že nakráčí k autorizovanýmu prodejci, nechá se usadit do koženýho křesla a vychutnává si pocit zákazníka. Jinýmu je tohle úplně fuk a kupuje si hodinky pro hodinky - prostě proto, že mu padnou do oka a že je chcce a není pro něj vůbec nutný, aby fází zákazníka procházel. Já tomu rozumím. Po tebe je vedle cíle důležitá i cesta. Jenže takhle to každej hozený nemá - někomu stačí brambůrky z pytlíku, jinej si je musí nasypat do mísy od Mosera. Výsledek stejnej, způsob jinej.

Já si klidně koupím jetý hodinky, pokud mi padnou do oka. Nepokládám to za nějakou morální, duchovní nebo ekonomickou nedostatečnost. U takovýho kousku aspoň vím, že funguje - což mi u Dušáka nezaručí ani s dvojitým pressem. Stejně tak ale plánuju, že až si jednoho dne koupím zbrusu nový hodinky, tak budou od "malýho" výrobce, kterej mi je stluče v dílně osobně a (skoro) na míru. Od člověka, jako je Jörg Schauer, Richard Habring nebo Dirk Dornblüth. Ale do tý doby budu nosit jetý kousky. Nevadí mi, že je měl už někdo přede mnou - ostatně i pejska jsem měl z útulku a každá z mejch ženskejch byla a je něčí bejvalka.

Jenže si rozhodně nemyslím, že můj způsob je jedinej správnej. A v tom se nejspíš lišíme.

Odkaz ke komentáři

Diskutér napsal:
  VS napsal:
  Diskutér napsal:
...nechápu a nikdy nepochopím.

Toho se drž, to ti jde nejlíp biggrin.gif

biggrin.gif Snad mi to někdo jednou vysvětlí... tak, abych to mohl považovat za přirozené... Otázka - kdes koupil ty Tissoty? Odpověď - tady za rohem od Jardy, jsou skoro nové. Otázka - A proč sis nekoupil tady za rohem v obchodě nové úplně? Odpověď - ... (čekám na ní) smile.gif

myslim, ze vetsina z lidi co tomu rozumi spis rekne co to je za model, nez kde byly koupeny,alespon me se to jeste nestalo, jestli mam podporoat obchod za rohem jen kvuli tomu ze maj lesteny kliky na dverich a jsou na nejdrazsim miste ve meste vedle Versaceho, tak to nemusim

Odkaz ke komentáři

farářskej napsal:
Tak dobře, Diskutére, já se ti to teda pokusím vysvětlit. Každej z nás má v životě jiný priority - někdo (jako třeba ty) pokládá za jedinej správnej způsob nákupu hodinek to, že nakráčí k autorizovanýmu prodejci, nechá se usadit do koženýho křesla a vychutnává si pocit zákazníka. Jinýmu je tohle úplně fuk a kupuje si hodinky pro hodinky - prostě proto, že mu padnou do oka a že je chcce a není pro něj vůbec nutný, aby fází zákazníka procházel. Já tomu rozumím. Po tebe je vedle cíle důležitá i cesta. Jenže takhle to každej hozený nemá - někomu stačí brambůrky z pytlíku, jinej si je musí nasypat do mísy od Mosera. Výsledek stejnej, způsob jinej.

Já si klidně koupím jetý hodinky, pokud mi padnou do oka. Nepokládám to za nějakou morální, duchovní nebo ekonomickou nedostatečnost. U takovýho kousku aspoň vím, že funguje - což mi u Dušáka nezaručí ani s dvojitým pressem. Stejně tak ale plánuju, že až si jednoho dne koupím zbrusu nový hodinky, tak budou od \"malýho\" výrobce, kterej mi je stluče v dílně osobně a (skoro) na míru. Od člověka, jako je Jörg Schauer, Richard Habring nebo Dirk Dornblüth. Ale do tý doby budu nosit jetý kousky. Nevadí mi, že je měl už někdo přede mnou - ostatně i pejska jsem měl z útulku a každá z mejch ženskejch byla a je něčí bejvalka.

Jenže si rozhodně nemyslím, že můj způsob je jedinej správnej. A v tom se nejspíš lišíme.

"von" si to možná taky nemyslí ale jeho projev je tak nevotesaně rezolutní, jako by byl prezident zeměkoule. (zřejmě rozmazlenej spratek) laugh.gif

Odkaz ke komentáři

Diskutére, viděl jsem mnoho lidí (tebe zatím naštěstí ne) i mnoho hodinek na jejich rukou (tvoje zatím naštěstí ne). Většinou jsem vyjádřil svůj názor na design či provedení, vyzkoušel, jak sedí na ruce, zeptal se majitele na spokojenost a občas jsem se otázal i na cenu. Pokud se jednalo o model nějaké neobvyklé značky, zeptal jsem se i, kde byly zakoupeny (proto, abych si rozšířil obzory a věděl, kam případně jít, pokud bych po nich zatoužil).

Nikdy jsem se ale neptal proto, abych mohl hodnotit, zda je koupil v dostatečně exkluzivní prodejně.

A v tom se (mimo jiné) my dva lišíme. A v tom se lišíš i od zbytku tohoto fóra.

Nás hodinky baví. Pro tebe jsou jen důvodem k rýpaní, spammerské onanii a vychloubáním se, kolik ten tvůj kousek stál. Já mám dojem, že kdyby vedle sebe byly dva kamenné obchody a oba byly autorizovaní prodejci, tak ty bys šel (bez ohledu na kvalitu, servis a ochotu personálu) do toho dražšího.

Víš, neznám tě, ale vím přesně, co jsi zač. Ty jsi ten typ, co si koupí oblek od Bosse a na rukávu si nechá nášivku Hugo Boss. Buď ti doma maminka neřekla, že je ji nutno odpárat a nebo ti to řekla, ale ty sis ji tam stejně nechal, protože když už to stálo 30.000Kč, tak je přeci potřeba, aby to sousedka viděla a pomyslela jsi, že jsi velký chlapák. Ale nepodceňuj sousedky. Ony si totiž možná spíše říkají, že jsi velký vůl. A já si to říkám taky.

Odkaz ke komentáři

Tiež si myslím, že Diskutér si pomýlil fórum Chronomagu s nejakým lifestyle webom ("uchylka vo vystavovaní chlpatých zápästí", hodinky len ak na ne mám a ešte nové z obchodu, veľkosť hodiniek - nejaké koeficienty a podobne). Toto je predsa fórum o hodinkách a nie ako hodinky tvoria image človeka (aspoň nie hlavná téma).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

Tak ještě jednou - pro ty co méně chápou - Nikdy jsem tu nepsal, že jediný správný způsob nákupu hodinek je u toho pressa v kamenném obchodě. Naopak. Kupuj hodinky, kde uznáš za vhodné.

Ovšem velmi silně tvrdím, že kupovat běžnou produkci (tedy běžnou ve smyslu dosažitelnosti) v bazaru, jako jetý model proto, abych ušetřil pár stovek, to je ausgerechnet v branži, kde se obchoduje s krásou, absolutní nesmysl.

Tedy, tvrdím, že je nutno členit - nákupy starých hodinek, a nákupy hodinek současně vyráběných, sehnatelných a běžně koupitelných. U prvního případu dá rozum, že jinak, než jeté se koupit nedají. Ten případ druhý... pokud i za těchto okolností někdo upřednostní nákup bazarovek... pak je to než odraz nezvládnuté touhy vlastnit hodinky na které nemám. A na tom trvám.

Copak takový švorcák ještě kupuje v tom bázu? Boty? Jeansy, slipy? Nebo jen hodinky? A kdo vlastně je ten, kdo kupuje hodinky zásadně nové?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

Lovap napsal:
Tiež si myslím, že Diskutér si pomýlil fórum Chronomagu s nejakým lifestyle webom (\"uchylka vo vystavovaní chlpatých zápästí\", hodinky len ak na ne mám a ešte nové z obchodu, veľkosť hodiniek - nejaké koeficienty a podobne). Toto je predsa fórum o hodinkách a nie ako hodinky tvoria image človeka (aspoň nie hlavná téma).

Nějak se ne a ne strefit, viď. Mimochodem, ústřední slogan Chronomagu doufám znáš? - Hodinky, jako mužský sperk... Srovnej si to v hlavě, Lovape. A pokud diskuzi o nových/starých, o průměrech hodinek nepovažuješ za přirozenou ... pak sis spletl vesmír.

Odkaz ke komentáři

Diskutér napsal:
Tak ještě jednou - pro ty co méně chápou - Nikdy jsem tu nepsal, že jediný správný způsob nákupu hodinek je u toho pressa v kamenném obchodě. Naopak. Kupuj hodinky, kde uznáš za vhodné.

Ovšem velmi silně tvrdím, že kupovat běžnou produkci (tedy běžnou ve smyslu dosažitelnosti)  v bazaru, jako jetý model proto, abych ušetřil pár stovek, to je ausgerechnet v branži, kde se obchoduje s krásou, absolutní nesmysl.

Tedy, tvrdím, že je nutno členit - nákupy starých hodinek,  a nákupy hodinek současně vyráběných, sehnatelných  a běžně koupitelných. U prvního případu dá rozum, že jinak, než jeté se koupit nedají.  Ten případ druhý... pokud i za těchto okolností někdo upřednostní nákup bazarovek... pak je to než odraz nezvládnuté touhy vlastnit hodinky na které nemám. A na tom trvám.

Copak takový švorcák ještě kupuje v tom bázu? Boty? Jeansy, slipy? Nebo jen hodinky?  A kdo vlastně je ten, kdo kupuje hodinky zásadně nové?

to s tím bazarem nebude tak úplně pravda...

Resp. s tím, dát důraz (resp. nedat) na cenu. Není přece nic vadného, když někdo jsa dostatečně finančně zajištěný koupí z druhé ruky věc, v jinak třeba výborném stavu, ačkoliv se stále ta věc prodává jako nová, neboť může uvažovat, že ona věc za nabízenou cenu nemá pro něj toho správného užitku, kdežto za cenu nižší, byť je věc např. minimálně/neznatelně onošená, to pro něj má přesně ten užitek, který odpovídá jím akceptované ceně. Kdyby platilo, že někdo musí kupovat výrobky odpovídající cenové hladině dle svého výdělku, to by ti chudáci, vydělávající miliony, nemohli si koupit obyčejného rohlíku v Tesco/Kaufl atd. smile.gif Vlastně přijmeme-li ten předpoklad jako dogma, byli by velmi ochuzeni ve svém rozhodování, což určitě nejsou, stali by se otroky svého postavení.

Já vím, že jsem to dohnal snad do absurdna, ale není na tom určitě jak z ekonomického pohledu, tak z nějakého fylozoficky-lifestylového (či jak to nazvat) přece nic špatného. A je fuk, je-li to "šperk" nebo otvírák konzerv. Jen to, že si můžeme dovolit řešit typ hodinek, je hezké, ale rozebírat k tomu ještě nějaké postoje...hmmm. No, ještě že není válka a nemáme hlad.

Odkaz ke komentáři

Pánové, vždy když na mě přicházejí deprese z nedostatku nových hodinek, tak si přečtu nějaké vlákno s milým kolegou Diskutérem a chechtám se až do večera. Stejně si myslím, že nemluví vážně, ale že si z vás dělá blázny. biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Diskutér

Godin napsal:
Pánové, vždy když na mě přicházejí deprese z nedostatku nových hodinek, tak si přečtu nějaké vlákno s milým kolegou Diskutérem a chechtám se až do večera. Stejně si myslím, že nemluví vážně, ale že si z vás dělá blázny. biggrin.gif

Těší mě, že tě mé příspěvky baví. Neměj obavy, kolegové přesně ví, kdy píši vážně a kdy humorně... wink.gif P.S. Dělat si z někoho blázny, to si tu (dofám) nedovolí nikdo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...