Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Milis napsal:
  Skipi napsal:
to Milis:   Chlape, tohle mi nedělej, už jsem chtěl jít spát, ale teď slzím smíchy biggrin.gif biggrin.gif    No jo, mělo mě napdnout, že máš v avataru fotku tatínka laugh.gif

Táta byl sice trochu pruďas ale jak se natahujou automaty mě učil on..

Táta byl vlastně takový "chodící" watchwinder biggrin.gif A jaké měl táta hodinky? Tipnu si, že zlaté, jiný kov neuznával, co? smile.gif Ježíši, je tu ale někdy srandy kopec...

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Skipi napsal:
  Milis napsal:
  Skipi napsal:
to Milis:   Chlape, tohle mi nedělej, už jsem chtěl jít spát, ale teď slzím smíchy biggrin.gif biggrin.gif    No jo, mělo mě napdnout, že máš v avataru fotku tatínka laugh.gif

Táta byl sice trochu pruďas ale jak se natahujou automaty mě učil on..

Táta byl vlastně takový "chodící" watchwinder biggrin.gif A jaké měl táta hodinky? Tipnu si, že zlaté, jiný kov neuznával, co? smile.gif Ježíši, je tu ale někdy srandy kopec...

určitě měl vodotěsné Primky....s čím jiným do studny, ne?

Odesláno

roon napsal:
  Diskutér napsal:
Magore, jestli se nudíš, nebo trénuješ na pomocnou stráž policie  u vás v ulici, mě z toho výslechu laskavě vynech. Musíš pochopit, že tu mimo tebe není nikdo jiný, kdo by chtěl číst výslech kolegy Diskutéra. Piš k Ulysse Nardin. To je téma, které jistě zajímá nás všechny.

Koukám, že na každou otázku máš nějakou rádoby vtipnou odpověď , která se týká něčeho naprosto jiného než položené otázky......

p.s. prosím nenazívej mne kolegou, protože já rozhodně tvým kolegou nejsem.

Taky si vyprošuji abych byl nazýván kolegou.

Odesláno

Jeremy napsal:
  Diskutér napsal:
Magore, jestli se nudíš, nebo trénuješ na pomocnou stráž policie  u vás v ulici, mě z toho výslechu laskavě vynech. Musíš pochopit, že tu mimo tebe není nikdo jiný, kdo by chtěl číst výslech kolegy Diskutéra. Piš k Ulysse Nardin. To je téma, které jistě zajímá nás všechny.

Mně to dřív taky zajímalo..

.. ale pak jsem pochopil, o co "Diskutérovi" jde, takže mně o něm už nezajímá nic. Stejně jako třeba o Paroubkovi, Topolánkovi, Simoně Krainové a Daře Rolins.

jako Jeremy

Odesláno

Ja mam to stesti, ze jsem Quida i Millise uz videl. S obema jsem udelal dobry obchod. Taky jsem byl trochu zvedavej, jak oba vypadaji a skutecne............bylo to mnohem horsi nez na jejich fotografiich smile.gif

Odesláno

YPO napsal:
Já tam fakt nic krémového nevidím ....... a pokud jsou skutečně krémové tak se omlouvám,nicméně v původním příspěvku jsem myslel obecně světlé ciferníky -  tudíž i když bude krémový tak mi to nevadí...

Řekl bych, že ty ciferníky jsou stejný, ať už se jedná o Fliegery nebo Divery.

Ten ciferník je jako chameleón - záleží na okolním světle - přechází od sněhobílé po smetanově krémovou... ony i ručky mají barevný posun od černočerné po kalenou modř.

Asi to bude stejné, ale Divery mají prosklené dýnko.

Každopádně dobrá volba!

PS: Divery mají "hezčí" vteřinovku.

Odesláno

pavel23 napsal:
A dělají se ještě tyhle na posledním obrázku? Já je hledal a vždycky byly je s černým ciferníkem a nebo divers. Díky....

Ale ty na tom posledním obrázku jsou Diver - přesné označení Fortis B-42 Diver Day/Date

Odesláno
  Frantik napsal:
Ja mam to stesti, ze jsem Quida i Millise uz videl. S obema jsem udelal dobry obchod. Taky jsem byl trochu zvedavej, jak oba vypadaji a skutecne............bylo to mnohem horsi nez na jejich fotografiich smile.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...