Návštěvník Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 (upraveno) Jednou to nejak prijit muselo.. Mam titanove Boccia (Myota strojek) a nejak mi hlavou probehlo, ze bych si po letech mohl poridit neco noveho - automaty. Nikdy jsem hodinky moc neresil, vetsinou to resil mobil, pripadne se nekde zeptal na aktualni cas. Tak jsem na internetu hledal co kde a jak a pak jsem si uvedomil, ze mam nejaky cas ucet zde na foru. Zacal jsem tedy smejdit v inzerci. Mezi tim, jsem navstivil par kamennych obchodu v nasem mestecku - nic me nezaujalo.. A pak se to stalo.. Seiko. Konkretne model SNZG17J1. Libil se mi jejich vzhled - millitary, pokud to tak muzu napsat. Cerny PVD povrch se mi libi vic nez svetly, nebo stribrny lesteny. Domluvil jsem si tedy schuzku s uzivatelem, jenz je prodaval ve stavu novych. Puvodne mela probehnout jen prohlidka u kavy, ale jak se dostaly na ruku, uz jsem vedel, ze je musim mit. Libi se mi vzhled, jak jsem vyse uvedl, dale PVD uprava - odolnost beru jako vyhodu pri castejsim noseni. Dale to, ze vidim jak strojek funguje, pohyb mechanickych casti skrytych pod sklickem v zadni casti. Zatim dojem velice pekny, zpracovani bych nazval spickove - alespon z meho pohledu. Je normalni, ze hodinky skoro nesundam z ruky? Ani kdyz jdu spat? :-D Omlouvam se za foto z netu, aktualne jsem bez fotoaparatu, casem jiste neco dodam. Upraveno 10. února 2014 uživatelem JendaM
Ardennius Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Tady to normální je, jen si dávej pozor, abys v noci nezranil spolunocležnici, případně si je nedodr....l o rám železný rám postele, pokud ji máš. Mně se to už tak podařilo. Jinak jsou to fajn hodinky a užívej si je.
Návštěvník Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Pozor si na ne davam, nastesti zelezny ram postele nemam. Na NATO strapu jsou prekvapive pohodlne, stridam je na textilnim s kozenym. Puvodni tah nepouzivam, ale asi na nej casem taky dojde, protoze jako celek vpadaji potom elegantneji. :-)
Návštěvník Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Diky. :-))Jsem z nich totalne nadseny, v podstate je sundavam z ruky jen kdyz je vymenim za Traser GMT Pro blue.. A z Traseru jsem nadseny predevsim v noci.. :-D Upraveno 11. února 2014 uživatelem JendaM
Jiří Štencek Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Tak tyhle Seika jsou perfektní! Trochu mi připomínají Traser Officer Pro, ale tady bych snad i řekl, že Seiko se mi líbí víc! Nevíš jestli jsou dovezené nebo kupované tady?
Návštěvník Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Tak nejake poznatky... po precteni par veci o strojku, co se skryva uvnitr je pri odkladani na noc pokladam korunkou kolmo nahoru, takze denne +/- 5 az 10s, coz mi prijde docela slusny na tenhle v podstate low-end a opravdu zalezi, jak je odkladam, jestli horizontalne nebo vertikalne, az jsem necekal, jakej vliv to vlastne muze mit. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se