Přejít na obsah

Čísla nebo indexy?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem si to nerozmyslel a koupil indexy. Pravdou je, že indexy a puntíky by mohly být větší a jistě by se tak lépe porovnaly s poměrně masivním ručkami. Jenže pak by zase hodinky vypadaly jako Seiko apod. Dalším zbytečným drobným nedostatkem je, že indexy mají velmi mizernou lumi a ráno už nesvítí ani náhodou. Ručky včetně vteřinovky ovšem svítí řádné a čas lze v pohodě odečítat i ráno. Tím ovšem výčet nedostatků končí a kdo si koupí kteroukoli z dvanácti designových variant, IMHO rozhodně neprohloupí. Zpracování je na jedničku s hvězdičkou a design se dá označit za v rámci možností originální. Velké jsou až až. Na Chrono24 se dají pořídit od 14k.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. Ty co o nich píšeš jsem měl v ruce v Chronoshopu a vypadají na živo opravdu parádně, až jsem se musel ovládat. Jestli by tě zajímaly další věci, třeba něco k ceně apod. napiš mi SZ.

Odkaz ke komentáři

Kruci písek tak to se musím taky vyprsit s fotkou. Mimochodem obdržel jsem je až neuvěřitelně rychle (z Italska), v pátek ráno objednány a v pondělí odpoledne už byly na ruce. Řemen je provizorní (i když světoznámé značky JVD), ale dva, silikon a kůže, už jsou na cestě.

post-987-0-16495200-1393593393_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...