People Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 (upraveno) O akom vzdelani tocis? Ja sa bavim o zlatej farbe a jej coraz vacsom vyskyte napriec celym spektrom, ci uz od patiek a po gs, vratane noviniek a remakov. Oni to s tou oslavou 50tky myslia vazne.Remen pre instanta nie je realizovatelny, moje opasky nemaju potrebnu dlzku! Upraveno 5. února 2015 uživatelem People
instant Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Neblazni,People ti nevyrobi remen,kdyz na nej budes skaredej!Ked budem chciet, urobim si remen z peopla.
vrcan Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 (upraveno) ...a ja mozem kedy chcem! Lenze jaa... nechcem. tie gold tuny mi este google nenasiel, sbdx014. Kto vie v com vsetkom su ine oproti sbdb008. Asi je to odvodene z emeroru, ale cifer skor ako spring tuny ta zlata ako drzi? to je pvd zlata ci co? teda prave zlato to asi nie je edit: ked porovnavam obrazky tak novy sbdx je skor ako emperor ten shroud Upraveno 5. února 2015 uživatelem vrcan
instant Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Ten shroud je uplna klasika, back to the roots. Skoda ze vymäkli s cifernikom, keby urobili klasiku cifernik aj rucky, v automate, kupil by som. Kludne by stacilo 500 kuskov vyrobit..
instant Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 (upraveno) People: na vyrocne limitky zlata patri. Neviem ci si bol niekedy v JV azii, ale ak nie tak chod, a prestanes sa cudovat. Tieto higher end L.E. prave ze robia vo velkej vacsine s nekompromisnou eleganciou. Edit: v porovnani s tym co dokazu oni povazovat za "vkusne" To ze su teraz akurat v mode hipsterske retro ulety z 80tych rokov, to so sebou prinasa aj bikolorne silenosti, rovnako ako farebne cifernicky, a vsakovake ine hnusy. Tebe to prave asi nemusim vysvetlovat ale za nejaky dlhodoby trend by som to rozhodne nepovazoval.. Upraveno 5. února 2015 uživatelem instant
villain83 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Nejsou hezci divery(vintazni),nez prave v kombinaci se zlatou barvou...6159-7000,ty sehnat,tak to tady zhasnu a jdu si vobjednat nudle.Ani mesh bych nepotreboval.
vrcan Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 mne moc vintage a remake a heritage nikdy moc nevonalo pri hodinkach, mam rad celkovo modernejsie vzhlady a vyhovuje mi vzhlad napr. noveho shroud monstra alebo spring tuny, to je "moj" smer. Akosi vynimocne vnimam akurat 50th mm300, ale to je vynimka... moc ma stare modely seiko neoslovuju. Klasicky mm300 sa mi ale paci a vzdy pacil
instant Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Vzdy ked niekde citam ody na Rolex potapky, spomeniem si na tuto fotku..
McStinger Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Vzdy ked niekde citam ody na Rolex potapky, spomeniem si na tuto fotku.. Prečo? Veď to nie sú Rolexy...
instant Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Ved presne to.. takto vyzeraju poriadne dajvre.
McStinger Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 No dobre, zase som zabudol dať smajla
People Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Zdroj FB sbdx01401.jpgKde presne fb?
instant Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 No dobre, zase som zabudol dať smajla Staroba je hnusna vec..
McStinger Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Staroba je hnusna vec.. Je, je... Však to poznáš, čo ti budem hovoriť, tiež už si si minule nevedel spomenúť na niektoré historky z bojov na Piave
instant Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 divaj na tie starecke flaky na rukach - AZ TERAZ TO S TYM ZLATOM LADI AKO MA
villain83 Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Akorat to na tvoji tlapce vypada jako 33mm hodinky,ale jinak slusej,to jo.
vrcan Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 mne dnes pridu moje 50th, huraa... :-) Insto aka je zatial skusenost s diashieldom? Poprosim ta - pobuchaj trochu svoje o omietku, potom skus nejaky kov, kamene a tak... a daj vediet, nechcem skusat s mojimi :-) Ale vazne teraz - ako hodnotite diashield? Je to velky stupen vopred? Asi nie, kedze shogun s diashieldom je na trhu uz dlho a nejako sa nedostava na ine modely, cize ziadna slava? Na shogun som cital len same chvaly. Diashield na oceli teoreticky by mal byt este lepsi, vzhladom na tvrdsi podklad. Je diashield nieco ako DLC? Zatial som o tom neskusal nic hladat, kedze mame instanta :-)
instant Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Nehovor mi insto. To moze len janko a aj to len preto ze vie ze by som ho neudrel. Diashield tu skoro nikto nema, ale na povrchove skrabnutia asi fungovat bude. na bezne modely ho urcite nedavaju kvoli cene. Robit zavery z toho ze na shogunoch je a inde nie, to chce odvahu 012ky nenosim. Tah je este vo folii. Takze osobne skusenosti zatial nula.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se