rur Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 to Dynno To s tím rotorem ještě zkusím. Jinak ručně jdou dotáhnou bez problému a velice lehce. Tak lehce dotahovatelné hodinky jsem v ruce ještě neměl.
Dynno Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 tu rur: keď sa pozeráš zo zadu na strojček, tak smer naťahovania je do ľava. A že to ide veľmi ľahúčko ručne, to môžem len potvrdiť, pretože mám ešte dvoje hodiniek s tým istým strojčekom. Mimochodom od kedy sem chodievam, tak som si nakúpil veľa hodiniek, no akosi som sa nedostal k tomu, aby som sa nimi pochválil, i keď som aj časť nafotil. Mal by som sa za to asi prefackať, že?
rur Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 tu rur: keď sa pozeráš zo zadu na strojček, tak smer naťahovania je do ľava. A že to ide veľmi ľahúčko ručne, to môžem len potvrdiť, pretože mám ešte dvoje hodiniek s tým istým strojčekom. Mimochodom od kedy sem chodievam, tak som si nakúpil veľa hodiniek, no akosi som sa nedostal k tomu, aby som sa nimi pochválil, i keď som aj časť nafotil. Mal by som sa za to asi prefackať, že? Tak jsem se koukl ted doma a opravdu ty příznaky tam jsou. Takže asi myota. Jinak kopirovaní teto firmy jestli se jmenují Madison jim jde. Mám ještě jedny letecké a jako by z oka vypadli Azimthum co prodávají na Kronium napr.
Dynno Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 (upraveno) tu rur: keď sa pozeráš zo zadu na strojček, tak smer naťahovania je do ľava. A že to ide veľmi ľahúčko ručne, to môžem len potvrdiť, pretože mám ešte dvoje hodiniek s tým istým strojčekom. Mimochodom od kedy sem chodievam, tak som si nakúpil veľa hodiniek, no akosi som sa nedostal k tomu, aby som sa nimi pochválil, i keď som aj časť nafotil. Mal by som sa za to asi prefackať, že? Tak jsem se koukl ted doma a opravdu ty příznaky tam jsou. Takže asi myota. Jinak kopirovaní teto firmy jestli se jmenují Madison jim jde. Mám ještě jedny letecké a jako by z oka vypadli Azimthum co prodávají na Kronium napr. Tak to blahoželám. Podľa mňa Miyota nie je zlá. Mám ich v Citizen mechanikách už tri roky a som spokojný. Dokonca sa do od čínskych strojčekov dá veľmi dobre rozoznať. Má totiž "antishok" na zotrvačke podľa tohto obrázku. Ak tam máš ale tvarovo inú pružinku tak to Miyota nie je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. července 2007 uživatelem Dynno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se