Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

afrikab

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ano MarvinX hlasuje rozhodně za datumku :)

Přátelé zkuste se ještě zamyslet nad velikostí luminiscenčních indexů a ruček. Když budou indexy a ručky malé, bude i svítivost v noci málo intenzivní a vydrží jen krátkou dobu (osobně mohu porovnat Seiko Samurai a Monster, svítivost i výdrž jasu jednoznačně ve prospěch Monster). Z těchto praktických důvodů bych doporučil plochu indexů zvětšit a navrhuji plonguer ručky. A abych nezapoměl, také by mohlo být zajímavé zvětšit trojúhelník na 12 a zaoblit mu rohy, lépe by seděl ke kulatým indexům. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Xpak-dík žes to vzal večer za mě a já bych to teď shrnul:

-je nás zatím 14ks vážných zájemců, ve finále určitě někdo odpadne

(Afrikab, roon, Filipes, gas, Krteček, Xpak, spiderer, Baker, MarvinX, McQuack, Lovap, HonzaS, kubson a Milis)

1) - hlasování o datumku vypadá aktuálně takto:

DATUMKU?

ANO - JE MI JEDNO - NE

5 - 6 - 3

-datumka vyhrává! ..bohužel <_<

2) - zatím sedm z nás (Filipes, spiderer, MarvinX, McQuack, Xpak, Milis a HonzaS) chce plongeur ručky - o tom nemá smysl hlasovat, ty není problém nasadit - dotaz pro Afrikaba: je možné vyjednat aby případně 7ks vytunil rovnou s plongeur ručkama? díky za ochotu!

3) - nápisy ještě pořešíme později, tam už nevidím zásadní rozpory, pojďme teď hlasovat o indexy

4) - indexy - troufám si tvrdit že je shoda na: kuličky + trojúhelník na pozici 12, jen jak budou velké?

prosím roona o návrhy, zatím provizorně takto: malé X velké - na obr.2 berte v potaz jenom velikost kuliček a trojúhelníku na 12! ..jediné co je na druhém obr. ještě relevantní - plongeur ručky pro případné zájemce

..já jsem pro velké indexy (trojúhelník obzvlášť, ale i celkově: pěknější ve velkém provedení + lepší čitelnost)

INDEXY?

MALÉ - VELKÉ

0 - 1

post-417-1181358665.jpg

post-417-1181358671.jpg

Upraveno uživatelem Filipes
Odkaz ke komentáři

!hlaste se další vážní zájemci o tuto limitku a rovnou se vyjádřete k otázkám:

DATUMKA?

INDEXY?

:)

Já bych řekl, že datum je zatím vyřešené (uvidíme, co případní další účastníci akce). Mě osobně se líbí větší kulaté indexy + trojúhelník na 12. Plonguer ručky mi připadají lepší (argument se svítivostí je logický), ale v otázce ruček se přizpůsobím.

Upraveno uživatelem Xpak
Odkaz ke komentáři

ad indexy, pokud bych zkousl větší velikost, tak za předpokladu, že nebude tak výrazný-velký trojůhelník na 12, to už je na mě moc, těžko se to srovnává na tom vzoru, kde je jinak datum, nápisy, atd., plongeur ručky nevím, zatím jsou na mě pořád ještě moc výrazné, možná v reálu budou lepší

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...