afrikab Odesláno 8. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Plonger rucky si muzes bez problemu sehnat, my jsme chteli duelat vlastni design, ktery by se do tech 200-250USD mel vejit. Zalezi samozrejme na mnozstvi kusu. Jak bude konecny design, poslu jej a uvidime jake bude resume. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Zdravím pánové, tady to žije! S dovolením bych se moc rád závazně přidal, datum je mi jedno, kdyby měl však rozhodovat jeden hlas tak jsem spíš pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 ad datum - je mi to wurst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Ano MarvinX hlasuje rozhodně za datumku Přátelé zkuste se ještě zamyslet nad velikostí luminiscenčních indexů a ruček. Když budou indexy a ručky malé, bude i svítivost v noci málo intenzivní a vydrží jen krátkou dobu (osobně mohu porovnat Seiko Samurai a Monster, svítivost i výdrž jasu jednoznačně ve prospěch Monster). Z těchto praktických důvodů bych doporučil plochu indexů zvětšit a navrhuji plonguer ručky. A abych nezapoměl, také by mohlo být zajímavé zvětšit trojúhelník na 12 a zaoblit mu rohy, lépe by seděl ke kulatým indexům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Me by se ten text libil treba nejak takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 (upraveno) Xpak-dík žes to vzal večer za mě a já bych to teď shrnul: -je nás zatím 14ks vážných zájemců, ve finále určitě někdo odpadne (Afrikab, roon, Filipes, gas, Krteček, Xpak, spiderer, Baker, MarvinX, McQuack, Lovap, HonzaS, kubson a Milis) 1) - hlasování o datumku vypadá aktuálně takto: DATUMKU? ANO - JE MI JEDNO - NE 5 - 6 - 3 -datumka vyhrává! ..bohužel 2) - zatím sedm z nás (Filipes, spiderer, MarvinX, McQuack, Xpak, Milis a HonzaS) chce plongeur ručky - o tom nemá smysl hlasovat, ty není problém nasadit - dotaz pro Afrikaba: je možné vyjednat aby případně 7ks vytunil rovnou s plongeur ručkama? díky za ochotu! 3) - nápisy ještě pořešíme později, tam už nevidím zásadní rozpory, pojďme teď hlasovat o indexy 4) - indexy - troufám si tvrdit že je shoda na: kuličky + trojúhelník na pozici 12, jen jak budou velké? prosím roona o návrhy, zatím provizorně takto: malé X velké - na obr.2 berte v potaz jenom velikost kuliček a trojúhelníku na 12! ..jediné co je na druhém obr. ještě relevantní - plongeur ručky pro případné zájemce ..já jsem pro velké indexy (trojúhelník obzvlášť, ale i celkově: pěknější ve velkém provedení + lepší čitelnost) INDEXY? MALÉ - VELKÉ 0 - 1 Upraveno 9. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 !hlaste se další vážní zájemci o tuto limitku a rovnou se vyjádřete k otázkám: DATUMKA? INDEXY? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 (upraveno) !hlaste se další vážní zájemci o tuto limitku a rovnou se vyjádřete k otázkám: DATUMKA? INDEXY? Já bych řekl, že datum je zatím vyřešené (uvidíme, co případní další účastníci akce). Mě osobně se líbí větší kulaté indexy + trojúhelník na 12. Plonguer ručky mi připadají lepší (argument se svítivostí je logický), ale v otázce ruček se přizpůsobím. Upraveno 9. června 2007 uživatelem Xpak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 Malé indexy, plongeur ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 (upraveno) plongeur ručky budeme řešit individuálně - je nás 7 kdo je chce INDEXY? MALÉ - VELKÉ 1 - 2 Upraveno 9. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 ad indexy, pokud bych zkousl větší velikost, tak za předpokladu, že nebude tak výrazný-velký trojůhelník na 12, to už je na mě moc, těžko se to srovnává na tom vzoru, kde je jinak datum, nápisy, atd., plongeur ručky nevím, zatím jsou na mě pořád ještě moc výrazné, možná v reálu budou lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 spiderer INDEXY - Vsechny stejne velke! Jinak jsem pro ty vetsi. Pokud uz bude zajem rozlisit 3, 6 a 9 tak jsem pro tu moznost co ma Filipes napravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 spiderer INDEXY - Vsechny stejne velke! Jinak jsem pro ty vetsi. Pokud uz bude zajem rozlisit 3, 6 a 9 tak jsem pro tu moznost co ma Filipes napravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 Indexy: skôr väčšie, čiže ak ma pamäť neklame tak 1 Rád by som odlíšenie na 3 (ak tam nebude dátum), 6, 9, ale prispôsobím sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 (upraveno) -indexy jsme se už myslím shodli - všude stejné kuličky + trojúhelník na 12, jde pouze o velikost -datumka bude na 3 INDEXY? MALÉ - VELKÉ 1 - 4 gas se zdržel hlasování (?) Upraveno 9. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 a tak jo, indexy klidně větší, ale určitě všechny stejné, tj. kuličky ( samozřejmě mimo 12 ), jinak pomalu přicházím na chuť těm plongeur ručkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 (upraveno) aktuálně: - osm zájemců o nasazení plongeur ruček - hlasování o indexech (viz obrázky o něco výše): INDEXY? MALÉ - VELKÉ 1 - 7 (edit: započítán i HonzaS a MarvinX) Upraveno 10. června 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 Indexy větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 Indexy VELKÉ Na 12 velký trojúhelník A ZKUSTE POPŘEMÝŠLET O ZAOBLENÝCH ROZÍCH (myslím, že by byly k těm kuličkám fajn) Plongeur ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 (upraveno) Tak tady jsou tři návrhy s různou velikostí kuliček od nejmenších po největší a dva druhy textu. Upraveno 10. června 2007 uživatelem roon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se