Sherwood Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Zdravim, ktore hodinky su podla vas lepsie:http://www.hodinkyshop.sk/znacky/hodinky-casio/g-shock/casio-g-shock-g-9000-1 mudman alebo http://www.hodinkyshop.sk/znacky/hodinky-casio/g-shock/casio-g-shock-g-9100r-4 gulfman? A co sa tyka odolnosti - ktore si myslite, ze su celkovo odolnejsie? Potrebujem, aby zniesli: mraz (co najvacsi, kludne aj -20), vlhko, horucavu, piesok, prach, sneh a popripade mozno aj to blato. Tiez by som bol rad, keby vydrzali aj nejaky ten rok, minimalne 5 Alebo sa najdu aj lepsie digitalne Gcka okolo 100eur - povedzme tak do 120? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Mudman, mel jsem je, snesou opravdu hodne dle meho soudu jsou a budou odolnejsi nezli Gulfmany, nicmene ani s jednema neudelas chybu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Mudmany mají nahouby tlačítka, jdou blbě mačkat, proto bych je vyřadil. Taky mají na dýnku zdrsnění, na které si někteří stěžují, že se jim kvůli tomu blbě nosí. Pokud se ti funkčně líbí modul v Mudmanech, tak podobný je v G-7900 + máš lepší tlačítka ale taky větší výšku hodinek .Nevím, jak vychází cenově, ale GD-350 taky není špatná volba.Jinak podmínky, co jsi stanovil vydrží jakékoliv digitálky s WR100m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Měl jsem oboje, aktuálně mám Mudmany, které jsou podle mě lepší. Co mě osobně na nich vyhovuje, je minimální zvlnění pásku oproti jiným modelům, takže lépe sedí na ruce a jsou mnohem pohodlnější´- než např. Gulfmany. Za tlačítka na Mudmanech bych se přimluvil, zase tak strašné to není, jdou jen víc ztuha, když se ale člověk naučí jak na to, je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Měl jsem několikrát obojí, zbyly mi jedny Mudmany (ale jen proto, že oranžové Gulfy mi ukradli na letišti z báglu ),tlačítka jsou u Mudmanů mnohem horší na ovládání, ale zase při čištění od blátosněhobordelu jsou na tom o 100% lépe Edit: Mudmany, na rozdíl od Gulfů, sedí na každé ruce, Gulfy mají měsíční fázi a příliv/odliv.. Upraveno 23. února 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Mudmany jsou nejlepší, nejpohodlnější, ale tlačítka jsou průser.Nevím, sherwoode, jaký jsi ročník, ale po čase je práce s Mudmany ojeb jako programování na IQ151. Prostě tuhý membránový tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Odolnejsi Mudmany, ale na oko hezci a lepe ovladatelne Gulfmany. Ta tlacitka na Mudmanech fakt nemam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Jako kazdej i ja jsem mel oboje A pro me jsou lepsi Gulfmany , i kdyz GW verze.... Sice nemaji Dual Illuminator ale to co se tvari jako kov je fakt kov, narozdil od Mudmanu kde to je jen vlozena postribrena plastova vlozka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Solar a multiband uz u digitalek neresim. Tech par sekund za mesic je mi sumak a obyc. baterka mi vydrzela v geckach i 10 let. Upraveno 23. února 2014 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2014 Sice už je to celkem pozdě, ale kdyby si to někdo četl, tak ať nečte blbosti. GW9100 stejně tak i jiné Gulfmany nemají titanové pouzdro! Mají plastové! Dýnko je titanové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se