Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím chroňáci,

mám takovej zvláštní požadavek, jsem hrozně udělanej do hodinek s průhledem na strojek ale ono se to moc nevidí a nabídka moc není, vím že to hodně dělá EDOX, pak jsem našel asi 2 kousky Tissot ale ty už byli ještě méně vkusné :o)

Můžete mi nějak nasměrovat či dohodit, Edoxy se mi obecně líbí ale netrvám na nich, předpokládám že nějakou čínu mi dohazovat nebudete. Jinak cenově max 20 000, klidně to může být i bazar .. Klidně posílejte co vás napadne, nechci výběr ještě víc zúžovat, bo bych nenešel nic <_<

RIMG1874.JPG?d=a1

Odesláno (upraveno)

Zkus si prostě vyhledat "open heart watches" a určitě něco vybereš. Rád bych byl konkrétnější, ale nemám v tomhle segmentu moc favoritů s cenovkou do 20k....

edit: Třeba tyhle Hamiltony jedou na Amazonu za 649 ďolíků.

http://www.amazon.com/Hamilton-HML-H32565135-Jazzmaster-Black-Watch/dp/B004LPKO7E

Upraveno uživatelem pekl76
Odesláno

Máte někdo zkušenosti s koupí hodinek z amazonu?

Koumám že české ešopy to přeprodávaj v závislosti na barevné verzi minimálně o 4 - 7,5k vejš, což bych skousnul u hodinek za 50k ale né za 12k :frusty:

Odesláno

Z .uk a .de nakupuješ stejně jak u nás a z .com se připočítá clo+dph v závislosti na ceně. Dodání v rámci evropy poměrně rychlé.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Hmm, tak jsem projel i co.uk a .de a mnohem menší nabídka a ceny v přepočtu 18000 nejmíň (.com 12000) Těžko říct jakej by byl rozdíl po zaplacení cla a daně. V čr tu mají černou barevnou variantu za 15500 a hnědou za 16900 tak to tak možná nakonec dopadne že si počkam 2 týdny u cz eshopu <_<

Nicméně díky hoši za tipy, tyhle budíky se mi moc líbí, snad víc než ty edoxy za dvojnásob.

Odesláno

Myslím že to tu ještě nepadlo, tak to zmíním. Zajímavé open heart hodinky dělá i orient, ale za podstatně lepší cenu. Ale je otázka, jestli se necháš omezit tím swiss made.

Odesláno

O Orientu jsem slyšel nepěkné věci, kamarád mi řekl že si hodinky orient každej tejden o pár minut přeřizuje :eek:

A upřímě mi tam ani žádné nezaujaly, ale to víš že jsem se snažil, jsou to suveréně nejlevnější automaty a dokonce open heart :tongue_ss:

Odesláno (upraveno)

Tak já na ně vesměs zas slyšel jen pozitivní ohlasy, ale spíš mi šlo o to, je tu taky uvést a trochu tak tu skrovnou nabídku open heart rozšířit. Samozřejmě musíš vybírat tak, aby se tobě hodinky líbily a byl s nima spokojen   ;)

Upraveno uživatelem tomek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...