Ohm-Aztec Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Zdroj: http://www.hodinkee.com/blog/introducing-the-tag-heuer-carrera-mikrograph-avant-garde-in-black-titanium-and-rose-gold-live-pics-pricing 43mm39.000 USD Dvě oddělené sekce kalibru - hodinová sekce pracuje s frekvencí 4Hz (28.800 bph), chronografová sekce pracuje s frekvencí 50Hz (360.000 bph) Retrográdní subdial na 12. hod. ukazuje rezervu nátahu chronografu cca 90 min.(ukazatel je v procentech, ne minutách) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Pro me skoda te cerne na pouzdre. Sluselo by jim celozlate (bile nebo ruzove) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Souhlasím .Celo zlaté pouzdro by jim slušelo daleko víc než to černé. Jinak u dotyčného na tlapce vypadají moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Loni jsem byl na exkurzi v Tag Heueru, chtěl jsem udělat report, ale jelikož mě zradil foťák - většina fotek zařvala a k tomu jsem lajdák, tak z toho sešlo. Díky tomuto postu jsem si vzpomněl na videjo, tak alespoň k příležitosti tohoto postu: V továrně v Le Chaux de Fonds mají otevřené malé muzeum, kde jsou ale snad všechny věhlasné kousky od Heuer chronologicky seřazené, nádhera...potom nás vzali do jejich kina, kde nám ukázali nějaké produktové videa. V poslední místnosti byly 3 hodinářské stoly. U prvního byla hodinářka, které dává dohromady obyčejné modely, sestavila před námi strojek apod...Druhý stůl byl ten jejich týpek, který se stará o renovace vintage Heuerek, sympaťák, ukazoval nám, jak fungovalo pouzdro u Monac, které byly prototypem prvních hranatých vodotěsných chron na světě ( že měli hodně problémy vyříznout to hranaté těsnění z kaučuku ). Samozřejmě jsem měl vše pečlivě zdokumentováno, bohužel vše je fuč. A konečně poslední stůl byl hodinář produkující HH...jelikož jsme nefrancouzsky mluvící byli jen dva, tak jsme ho měli celého pro sebe. Měl pro nás nachystané Monaca V4 v oceli, zlatu a platině ( abychom mohli porovnat tu váhu ). Na živo jsou to fakt famózní hodinky, opravdu nádherné. Pod lupou jsme zkoumali ty zoubky toho "řetězu", kterým se přenáší energie. Potom tam měl Microgrider a hlavně MikrotourbillonS Double Tourbillon Chronograph!!! Tedy tento perfektní kousek s dvěma Tourbillony a cenou kolem 300tis. USD. Hodinky nebyly nijak zabaleny do folie, žádné rukavičky, normálně jsme si je mohli vyzkoušet na ruce apod. Pokud se tam někdy ještě dostanu, tak vše samozřejmě pečlivě opět zdokumentuji a dám si pozor, abych data neztratil, potom rád udělám poctivou fotorecenzi. Takže tady video k tématu - je to fakt rychlost, je nádhera vidět ten Tourbillon se tak rychle otáčet. https://www.youtube.com/watch?v=N48yYriffl8&feature=youtu.be Kdyby chtěl někdo těch pár fotek, co mi zbylo ( převážně z muzea ), tak mi pošlete SZ, pošlu Vám to na mail, má to 8 Mega. Lepší video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Jo,tak sice TH není moje cílovka,ale tenhle vejlet Ti závidim.Neni nad to,vidět vše na vlstní oči.Takhle už se chystám všudemožně a nikdy z toho nic neni.Rád se hlásím přes SZ jako zájemce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidn Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 černo-stříbrný by vypadaly líp, takhle ta černo-zlatá se mi moc nelíbí... možná živě to bude lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 imho, se mi ta kombinace docela líbí. Sem asi jedinej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 TH ani pre mňa nieje sen ale toto je masaker! Perfektne sa na to pozera a naživo to musí byť brutal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 (upraveno) Minulý týden jsem byl v Koscomu v Tag Heuer koutku a během koupě jiných hodinek jsem narazil na tyhle! Díky velmi milé obsluze jsem měl možnost si je vzít na ruku a pokochat se jimi.Carrera Mikrograph, no, pro mě jsou Heuery srdeční záležitost, čili tohle byl skutečně zážitek. Hodinky vypadají naprosto fantasticky, myslím, že už na fotkách jim to sluší, ale realita je ještě o mnoho zajímavější. Barevná kombinace černá-zlatá jim skvěle pasuje. Dost mě zaujalo řešení nožiček hodinek, které nejsou tak úplně součástí pouzdra, nýbrž jsou na něm nasazené a zajištěny šrouby. Proto ta dvojbarevnost. No a pak ten strojek... Vteřinovka letí ciferníkem neuvěřitelně, úplně mi to hlava nebere, opravdu impozantní výtvor. Zábava je při tom strojek poslouchat- docela hlasitě "vrčí". Jak rychle měří, tak ještě mnohem rychleji nulují- vteřinovka je skoro nepostřehnutelná, když se vrací do nuly. Pokud je chcete, za 810 000 Kč jsou jen vaše. Vážně bych jim přál nový domov u někoho, kdo tomu opravdu rozumí a dovede tohle umění sui generis docenit. Upraveno 22. května 2015 uživatelem M.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se