bmwm3 Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 S dovolením jsem si otevřel téma sám na sebe, prosím kupující/prodávající o hodnocení
Majk1 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Ahoj, hned se přidám s kladným hodnocením (sice cca rok starým) ohledně koupě Fortisek. Perfektní domluva, příjemná schůzka u kafíčka a bezva pokec. Díky za příjemný obchod. Michal
belkov Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Perfektne zabalene rychle doručení vyborna komunikace. Doporučuji
solidus Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Za mě taktéž kladné hodnocení, stav hodinek plně odpovídal popisu, všechno v klidu, bezva pokec.
Duri86 Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Sice obchod s tebou je už postarší ale všetky spravy a komunikácia ešte v SZ. Hodinky prišli v stave nových, krásne opískované a po servise. Presne ako bolo v inzeráte. Cena bola voňavá a myslim že si mi vtedy aj spustil cenu a zohladnil poštu. pre mňa super obchod a moje prvé Automaty v NOS a za cenu strojku a servisu vrelo odporučam
xprcz01 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Chtěl bych Michalovi poděkovat, hodinky Steinhart jsou přesně takové, jak byly inzerovány, mám z nich velkou radost. Obchod byl příjemný, rychlý, bezproblémový a ještě jednou za něj moc děkuji.Zdeněk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se