vladimir72 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Zdravím všechny stejně postižené chronochorobou. Protože už je prakticky jaro a člověk si má dělat radost tak jsem si udělal v Chronoshopu objednávku těchto krásek ? http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-47-handaufzug-bronzeBudou to moje první bronzovky tak doufám že se sžijeme.Velikostí 47 mm na mojí ručku 23,5 cm tak akorátCo je tragédie ? standart u Steinhartu, to je čekací doba, prý minimálně 4 ? 5 týdnů!!!!!!!! No, co se dá dělat, pro krásu se musí prý trpět ? tak čekám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Jo jo,bronzovky,taky bych nejaky plesnivky rad zkusil,myslim,ze na tu tvoji tlapku budou akorat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Tenhle model je moc povedeny. Mel jsem ho jako 44mm limitku a byly paradni. Gratulace, za to cekani to stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 na stejný ve 44 mam nastavenýho hlídacího psa :-)v reichu by měli bejt v březnu takže eště můžu šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Co je tragédie ? standart u Steinhartu, to je čekací doba, prý minimálně 4 ? 5 týdnů!!!!!!!! nebudou dřív, než někdy v březnu? u Steinhartu je to navíc bez záruky, my už raději nic neslibujeme, pokud je nemáme skladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 na stejný ve 44 mam nastavenýho hlídacího psa :-)v reichu by měli bejt v březnu takže eště můžu šetřit Ahoj, mám je u výrobce ve 44mm objednaný, ale uvažuji o stornu a koupi Omega Speedmasters Moonwatch. Pokud by jsi nechtěl tak dlouho čekat, tak.... M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Niet sa co cudovat. Stein je najpomer kvalita/cena. Nepoznam nic, co by sa im mohlo vyrovnat. Nastastie ja mam moje pilotky a aj Apollony uz doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Ahoj, mám je u výrobce ve 44mm objednaný, ale uvažuji o stornu a koupi Omega Speedmasters Moonwatch. Pokud by jsi nechtěl tak dlouho čekat, tak.... M.Čekat se mi samozřejmě moc nechce ale já chci - a hlavně potřebuju 47 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Nabídka je spíše určena pro kolegu the MJ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 dabelM - sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Kupoval jsem je loni přímo od Steinhartu a čekal jsem měsíc i když měli uvedeno, že je mají skladem. Stálo to za to, hodinky jsou skvělé, zrovna je mám na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Musím chronoschop pochválit, v sobotu jsem objednal a dnes hodinky přišly. Nav-B Chrono 47mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se