sharz Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 (upraveno) Revelation R03 Chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com Upraveno 1. března 2014 uživatelem sharz
Kid_A Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 libi se mi kupodivu i ten skoro-skeleton. velmi zajimavy kousek.
pebe Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Strojek má datový věnec a okénko nikde?
Rodkopf Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 (upraveno) mrkněte na video chlapci a pochopíte EDIT: a pro datum slouží ta červená tečka tuším, která je u datového věnce mezi 4. a 5. indexem Upraveno 2. března 2014 uživatelem Rodkopf
Kid_A Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 fantaziemrkněte na video chlapci a pochopíte
Daemonultimate Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Tak do prohlídnutí odkazu a videa jsem myslel,že jde o dvoje hodinky.Líbí se mi ta magie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se