IzTaPa Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 (upraveno) Ja nevim me osobne a i siroko daleko Gaussy moc atraktivni nepripadaj, v cene na grey rychle padaj. Marze se na nich musej delat vysoky protoze dlouho stojej v brick mortar a dopada to spatne (ne v ofic. buticich) navic jsou nic moc vykupny co pozoruju.. A ve finale protoze hodne manageru je totalne obchodne mimo to posilaj do secretsales, gilt atp. na diskaunt kde se to zacne tocit treba i 2 kola, kdyz to nedopadne jdou do aukci a tam si to nakej dobrak vezme. Co se GMT tyce ja bych sahnul vzdycky pro batmany a kdyz ne ty tak smolinec bezel. grey = grey dealer = neuatorizovany prodejce rolexu provadajici (vetsinou) nove hodinkybrick mortar = brick and mortar = 'kamenny' obchod, klasicky obchod, kde si vetsina z nas chodi prohlizet hodinky (ne nezbytne kupovat )do secretsales = do ostatnich neoficialnich prodejnich kanalu,gilt = gilt.com = server specializujici se na vyprodeje, pardon unikatni nakupni prilezitosti pro sirokou verejnost Upraveno 5. března 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Tie pepsini chce tolko ludi , ze ich snat ti rolexaci na truc nespravia a potom , co ich spravil ten stainhart , tak sa mi ani moc nepacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 (upraveno) Já teda bez toho "skoro". Hele Jakube nemůžeš nám to trošku přeložit? Já do toho zákulisí nevidím a moc netuším, o čem mluvíš - ale zajímalo by mě to. Muffiku,...neboj on do toho také nevidí,...jen tak plácá :-)))))) ....jinak z nadhozených inovací v příspěvku 1 bych to viděl bledě,.....snad ty Pepsi GMT Master,ale se světlými barvami je v keramice obecně technologický problém,tak myslím,že letos ještě ne ,a navíc by takovou variantou velmi brzo odsunuly z koleje model"BLNR - den a noc ",který vyjel na Baselu teprve loni. Upraveno 15. března 2014 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert35 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Kubo píšeš jak prasák nerozumí ti. streetglide on do toho obchodu vidí trochu víc, možná proto to moc nechápem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Robertovi 35: Roberte jelikož ho znám,tak si musím stát za svým :-))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Kéž by...http://rolexpassionreport.com/14294/baselworld-2014-rolex-news-rumors/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Už za týden budeme vědět jestli, a zda vůbec, na co šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Kéž by...http://rolexpassionreport.com/14294/baselworld-2014-rolex-news-rumors/to teda doufám že ne. kdyby byly jen ve white gold tak to je blbý. já bych byl rád za ocel u pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 to teda doufám že ne. kdyby byly jen ve white gold tak to je blbý. já bych byl rád za ocel u pepsi To je jasný, zlato by bylo mimo můj rozpočet, ale i ty sea-dwellery vypadají božsky... Jak píše Jarett, už jen týden a budeme vědět, na čem jsme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 To je jasný, zlato by bylo mimo můj rozpočet, ale i ty sea-dwellery vypadají božsky... Jak píše Jarett, už jen týden a budeme vědět, na čem jsme... že budou SD tak tomu moc nevěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 že budou SD tak tomu moc nevěřím Tak je to trochu SCIFI ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SPAmFHjxFYA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Moonphase ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Moonphase ? No ty bláho, po kolika letech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 (upraveno) No ty bláho, po kolika letech? cca 62 Upraveno 22. března 2014 uživatelem bradda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 tvl, to me vubec nenapadlo, ja furt koukal na ten teaser a nepochopil, co tim chce basnik rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 tvl, to me vubec nenapadlo, ja furt koukal na ten teaser a nepochopil, co tim chce basnik rict Já si tedy myslím, že budou i nové potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Tak me ten mesic taky nenapadnul:-( je na co se tesit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Ten Mesic naznacuje, ze tam bude videt datumovy kolo (s lupou) ne na jeden den, ne na tri dny, jak to delaji nekteri, ale na celej mesic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se