Vit Odesláno 21. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 zadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Jedna večerní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 (upraveno) před 19 hodinami, dykmore napsal: Jedna večerní.. Hezká fotka, ale myslím, že máš trochu rozhozené vyvážení bílé. Svítí ti také zeleně, že? ------------------------------------------------ Upraveno 24. února 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 vidíš, ani jsem si nevšiml, samozřejmě svítí zeleně jako ty tvoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 15 hodinami, dykmore napsal: vidíš, ani jsem si nevšiml, samozřejmě svítí zeleně jako ty tvoje... Tak to je správně! ----------------------------------------------------------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regi Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Ahoj,dají se ještě někde sehnat? Na netu nacházím max. recenze, ale ne nabidku...ani cenu jsem nedohledal. Odesláno z mého PCT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Vypadá to, že jsou vyprodané, ale zkus se zeptat zde: https://www.lum-tec.eu/contact-us/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regi Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Vypadá to, že jsou vyprodané, ale zkus se zeptat zde: https://www.lum-tec.eu/contact-us/Díky Odesláno z mého PCT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3xxx Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Cauko, teto seria je uz bohuzial vypredana... Bolo ich malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Aspoň že na mě zbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 A zde tedy barevně správná lumi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 (upraveno) před 19 hodinami, Regi napsal: Díky Odesláno z mého PCT-L29 pomocí Tapatalk Zkus mrknout i na V modely, měl jsem V1 a teď mám V5 a s oběma jsem spokojený. před 7 minutami, dykmore napsal: A zde tedy barevně správná lumi: Mnohem lepší! Upraveno 27. února 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regi Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 @Vit Díky za tip, ale ta b19 mě oslovila na první pohled jen co jsem ji zahlédl...díval jsem se i na ostatní modely (včetně V) a vůbec nic, žádná jiskra nepřekročila Budu doufat, že se Vám jednou omrzí Odesláno z mého PCT-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 U mě se nedočkáš, mám s nimi spojené silné osobní vzpomínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se