Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

přemýšlím o koupi "pořádnějších" hodinek a už chvilku se tu pohybuji a pročítám různé diskuze. Postupně se mé preference měnili a chvíli jsem přemýšlel i o něčem dražším, ale nakonec jsem se rozhodl, že pořídím něco levnějšího a počkám, jak se to časem "vyvinu" :) Takže jsem se rozhodl, že pořídím něco okolo 30 tisíc, což je taková částka, která mě nebude moc bolet, kdyby se ze mě ten blázen do hodinek nestal :)

Nyní mám jasnou preferenci v Hamiltonu Jazzmaster Auto Chrono, konkrétně ref. H32596151. Líbí se mi designově, jsou takové univerzální a našel jsem na ně super recenze.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Dále jsem přemýšlel o něčem bez chrona a docela se mi líbí Oris Artix Date. Pro ty mluví to, že mají jednoduchý cifr a asi tak nehrozí takové "okoukání" jako u chrona (ale to je pouze má domněnka :) ).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Původně jsem se Hamiltonům trochu vyhýbal, ale nějak se mi začaly líbit, hlavně tento model. Jsem už skoro rozhodnutý, ale obracím se na vás jako na zkušenější, jestli mi to z nějakého důvodu nevymluvíte nebo nenabídnete jinou variantu, která by byla vyloženě pecka (zatím jsem tu s ničím v této cenové hladině nesetkal). Cena by měla být tak okolo těch 30ti a nemusí se jednat nutně o nový kousek, ale musí být v super stavu. Kdyby to vyloženě stálo za to, tak bych i něco připlatil.

A pak ještě poslední dotaz. Máte někdo doporučení, kde koupit v ČR? Zatím přemýšlím, že bych je objednal na premiumwatches.com (pohybují se tam právě okolo těch 30 tisíc), na které jsem našel dobré recenze, ale raději bych koupil někde v Čechách. Ty Hamiltony jsem našel třeba zde: http://www.goldeligius.cz/eshop/5296250.hamilton-jazzmaster-auto-chrono-h32596151/

Díky za reakce!

Odesláno

Pokud se Tobě osobně líbí, což je důležité (a značně individuální), myslím, že ani jednou volbou neuděláš - v poměru cena/kvalita - chybu. V obou případech se jedná o solidní a povedené hodinky. Třeba mně osobně se více líbí (ve smyslu "jsou mi bližší"), pokud chrono od Hamiltonu do/kolem 30 tis. Kč, model JazzMaster Maestro H32576515 (ale jak jsem zmínil, nosit je budeš Ty, podstatná je Tvá spokojenost):

Hodinky_Hamilton_JazzMaster_Maestro_H325

Foto, info: http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/hamilton/jazzmaster/american-classic/10212-hodinky-hamilton-jazzmaster-maestro-h32576515.php

Nezmínil jsi to, ale předpokládám, že hledáš něco spíše k obleku či obecně k formálnějšímu oděvu (?). Pokud se pletu, zkus přiblížit Tvé představy, či přímo potřeby.

Co se týče zmíněného zlínského obchodu, domnívám se, že ani ten Ti nikdo vymlouvat nebude. Nějaké reference najdeš i zde na fóru:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58717-gold-eligius/

Odesláno (upraveno)

Na tenhle model od Hamiltonů jsem také koukal, konkrétně na H32576155, ale ten co jsem posílal první se mi líbí o něco víc, ale jak píšeš všechno je to jen to o osobních preferencích. :)

Obecně se mi moc nelíbí kombinace zlaté a hnědého koženého řemenu. Líbí se mi spíš světlejší ciferníky bez nějakých výrazných barev. Chtěl bych určitě něco na tahu. Přijde mi to pak méně formální než na kůži. A hlavně to beru tak, že kůži si mohu kdykoliv dokoupit. A je pravda, že většinou je budu mít k formálnějšímu oblečení - většinou minimálně košile. Ale chtěl bych je občas vzít i k něčemu ne tolik formálnímu. Ale většinou to bývá minimálně polo tričko. 

Upraveno uživatelem Lubosh87
Odesláno

A na tyhle Mida jsem také koukal a docela se mi líbily, ale ty jsem viděl až tak okolo 40. Navíc ty Hamiltony mi přijdou takové jemnější. Ale ty Mida jsou takové raritnější, nemá je tu tolik lidí (alespoň to na mě tak působí)...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...