Ondrej71 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 V 23. 6. 2015 v 8:26, VintageLover napsal: ORLÍKY a zrno Krásná retro atmosféra Karle, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) Díky Ondro. Dnes další kousek na zrničovi. Už mi ke štěstí chybí jen asi dvě věci. Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) Rok 1972 byl významným milníkem... Hitparády burácely, protože vyšlo album Made in Japan od Deep Purple.Emerson Fittipaldi se stal poprvé Šampiónem v F1.Čechoslováci se stali v Praze mistři světa v ledním hokeji.Byla představena Lancia Stratos, která v letech 1974, 75 a 76 zvítězila v rallye.Počala produkce těchto úžasných hodinek... https://www.youtube.com/watch?v=R8EYLTUx7_Y HEUER AUTAVIA 1163V VICEROY (1972) Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) V 14. 8. 2015 v 9:25, VintageLover napsal: Rok 1972 byl významným milníkem... Hitparády burácely, protože vyšlo album Made in Japan od Deep Purple.Emerson Fittipaldi se stal poprvé Šampiónem v F1.Čechoslováci se stali v Praze mistři světa v ledním hokeji.Byla představena Lancia Stratos, která v letech 1974, 75 a 76 zvítězila v rallye.Počala produkce těchto úžasných hodinek... HEUER AUTAVIA 1163V VICEROY (1972) Bezvadný příspěvek. Nejen pěkné Švýcarky, ale i prima hudba. Deep Purple mám rád. Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) STRELA 3107 NEW OLD STOCK na ještěrce Proslavil je Alexey Leonov v roce 1965 jakožto první člověk, který byl po dobu 12 minut ve vesmírném prostoru po opuštění raketoplánu. https://en.wikipedia.org/wiki/Voskhod_2 LEONOV A FLIGHTMASTERY Dále je nosil Vladimir Komarov, který byl prvním kosmonautem, co zahynul při misi Soyuz-1. https://en.wikipedia.org/wiki/Soyuz_1 Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Jak osobně moc ruské hodinky nemusím, tak tyto vypadají naživo fakt dobře, a neskutečně zachovale. Kde jsi kupoval ten řemen? Jsem na to nějak zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Díky moc Ondro, i za deštník. Řemen jsem kupoval u p. Frýdla na Florenci. Na jeho stránkách jsem ho ale nenašel, ale ještě tam nějaké měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Nemáš zač Díky za tip, kouknu na to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Skorokompletní chronorodinka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Krásná rodinka Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Ještě mi něco chybí, ale i tak se to dá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Díky moc chlapi. LONGINES REF. 8229-1, VALJOUX 726 (1972) Návrat ztracenného syna. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81202-longines-chronograph-ref-8229-1/?hl=%20longines%20%208229 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Je fajn, ze je mas zase zpatky. Ze vsech tech ztrat mne tyhle janevimproc mrzely nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Já to beru vždycky tak, že by nebyly jiný, ale je pravdou, že tyhle mají své kouzlo.3 subdialy a vylepšený Valjoux 72. Pokud by ale mělo přijít něco zajímavějšího s valžukem 72, tak by asi šly z domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Já myslím, že nic zajímavějšího s Valžukem 72 přece být nemůže . Ale tak jo, našlo by se, třeba nějaká ta Daytona, Ulysse Nardin, GP, Heuer atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Tyhle dvoje do komba a Daytony by nebyly potřeba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 karle, ty kompaxy jsou hodne carodejny:) velka parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 To teda, ale moje bohužel nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se