MJ. Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Oblekovky jdou uplne mimo me, ale tyhle vypadaj moc pekne. Gratulace
stinga Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Nádhera , přesně tohle bych chtěl na ruce, budu se ptát asi blbě ale kolik tě ta nádhera stála?
yaro Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 O hodinkách se dá dočíst: Rezerva chodu je 80 hodin, což je 2x více než u běžných strojků. Této hodnoty bylo dosaženo především změnou frekvence kmitání, která je 21600 polokmitů za hodinu oproti 28800. Další vylepšení je výroba krokového kola a kotvy ze syntetických materiálů. A poslední inovace, která taktéž prodloužila dobu chodu je zmenšení jádra pérovníku, tudíž mohlo být použito delší pero.Přesnost hodinek je +/- 5 sekund za den a to je další významný pokrok oproti 2-3x větším tolerancím u běžných švýcarských značek. Vždyť i certifikované chronometry (C.O.S.C.) mají toleranci chodu prakticky stejnou (-3+6 sekund za den) a za mnohem více peněz. Tak bych je opravdu nechal zaběhnout a pak zkoumat odchylku..., docela by mě zajímalo - co se skrývá pod pojmem "syntetické materiály"?
Kid_A Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 super, cekal jsem kdy se ukážou na foru. moc dobry
marc Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Krasne hodinky,at ti slouzi...jenom skoda,ze jsi prisel o krasne chvilky pri vyberu tech pravych....
steiner Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Vypadají velmi solidně. K obleku ideální.
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Jak Tissotky, tak i Certiny z řady Powermatic 80, jsou moc povedený.Za pár peněz rezerva chodu 80 hodin a strojek, co šlape (nebo by měl šlapat) v rámci COSC.Super kauf, gratuluju!
stapal Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 pěkná procházka a ta rezerva chodu je super
Krakonosh Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2014 No, krom toho, že žena by asi dvoje hodinky v jeden den nevydýchala, tak jsem měl nakonec jinej problém... Ty Carrery mi prostě nějak nepadly do noty ... byly to WAR5012.BA0723. Napřed mě zaujaly, ale už když jsem odcházel, tušil jsem, že to není ono.Kdyby to totiž bylo ono, měla by žena problém s dýcháním
farkyostrava Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 jo tohle je proste svet krasnych stroju a tyhle certiny jsou z rodu uchvatnych.... nevim je to zlato cerna kombinace nebo hnedocerna ? nevim co se mi v hlave po ctyricitce porobilo ale najednou me fascinuje hneda....
farkyostrava Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 a jeste katalogove fotky techle certin je NUDA a ty tvoje fotky je fakt UDELALY :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se