mr.BSE Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Prosím o radu. Pro mutter shanime hodinky a i když ji je to jedno, já bych chtěl aby to nebyly Bentime, DKNY, apod. Musí být v kvarzu a měli by mít zlatou barvu. Napadají Vás nějaké tipy na konkrétní modely? Já bych je pak předal spoluvybirajici sestře a ta se zkusí vcítit do matčiného vnímání vkusu, mně se to totiž určitě nepovede :-) jo a cenovka 4-7 tisíc. Já bych chtěl aby za ty prachy bylo to nejlepší a ne jen šmejd s logem nějaký módní znacky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 ja bych zasel asi ke strnadovi na veveri.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Taky bych šel nejdřív ke Strnadovi a potom ještě do Sarah, mají tři prodejny. http://www.sarah.prodejce.cz/prodejny.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Do vláken jsem koukal, ale třeba někdo přihodí nějaké aktuální postřehy. Má cenu se koukat do Rotaxu na Orlí? Mají tam až 50 % slevy na některé modely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Rotax... na "dolalová hodynka" od ťamana se slevy dávají vždycky dobře. A zkušenosti s Orlí viz zde.Za 4-7 litrů už jsou dnes solidní babské quartzky i v opravdových hodinářstvích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Jo jo, na to vlákno jsem koukal,.. ale teď tam mají kousky kolem 1.000, 1.500... Koukal jsem teda jen přes výlohu při běhu, tak nevím co je to zač,.. V cenové relaci, kterou píšeš bych stopro vybíral jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Tak jsem se teď vrátil od Strnada.Chtěl jsem něco od Seiko/Tissot/Festina... ale jak už jsem psal - ženský vkus nemám :-)Takže nakonec sestra vybrala jakési Danish Design IV05Q951. Údajně je v tom Ronda, má to safír a PVD.Za ty peníze asi dobrý :-) Tímto bych chtěl poděkovat za radu ohledně hodinářství :-) Upraveno 26. března 2014 uživatelem mr.BSE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se