Návštěvník Snow Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Baselworld 2014 - Ulysse Nardin Dual Time Manufacture Pokud se Ulysse Nardin zrovna nevěnuje výrobě opulentních hodinek pro ruské olygarchy nebo čínskou klientelu, vyrábí zhruba poslední rok opravdu parádní modely. Vzpomeňme třeba na Ulysse Nardin Perpetual Manufacture (KLIK) nebo další novinku pro letošní Baselworld Ulysse Nardin Perpetual Manufacture. zdroj - http://www.watch-insider.com/news/pre-baselworld-2014-ulysse-nardin-dual-time-manufacture/?mc_cid=48ec878af5&mc_eid=a70ebb0c75 Edit - doplnění příspěvku Ulysse Nardin Perpetual Manufacture zdroj - bp.blogspot.com? Upraveno 19. března 2014 uživatelem Snow 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Zlato a Nardiny je supr čupr,kruhové okénko do kajuty s časem taky bezva a strojovna parádní.Někdy ty Rusáky chápu.Pro mně samozřejmě perpetualy,velká paráda,ani moc velké rozházení se nekoná.Jasný a čitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Tyhle smazaný/znova publikovaný vlákna mě drtí Takže znova, sláva, hezký GMT Big Date od UN jsou zpět. Ty černý v oceli se mi hrozně líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se