Přejít na obsah

Baselworld 2014 - TAG Heuer Monaco V4 Tourbillon

skokan2

Doporučené příspěvky

No právěže nemá...jde o to, že maj lineární závaží, které automaticky natahuje strojek a síla je potom přenášena pomocí soustavy ozubených řemenů. 

Např. Gauthier a Zenith používají řetěz. 

Možná za to můžou i chabé fotky, na kterých nevynikne zpracování apod...na té produktovce vypadají už o poznání lépe! Ale podle mě TAG trošku pokulhává i v propagaci těchto hodinek ( neumí to pořádně "prodat" ), ale to je můj subjektivní pocit. Nicméně jak jsem říkal, Monaco V4 Platina/modré prvky jsem měl na ruce a jsou to opravdu nádherné hodinky!

Fotodokumentace: 

Monaco-V4-Tourbillon1.jpgefc358db7f9e04d0191fc4cad8e014870ce67da1

Romain-Gauthier-Logical-One-Watch-51.jpgZenith+Christophe+Colomb+Hurricane+chain

0.jpgMonaco_V4gros-plan.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlas s Rodkopfem, fotky z watchinsider jsou zoufalé (týká se většiny jejich reportáží), na úrovni mobilního telefonu v rukou dítěte a dojem z hodinek kazí (vypadají jak fejky).

V reálu ať už platina s modrou, nebo keramika s růžovým zlatem (a předpokládám, že i tyhle nové) vypadají neskutečně dobře.

Odkaz ke komentáři

Wow, tak ty první V4 vypadají mnohem lépe. Kombinace modré s platinou je fantastická. Kdyby mi někdo ukázal fotky těchto dvou modelů, tak řeknu že "oslavný model" k 10.výročí je právě ta původní V4. Fakt jsou krásné

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...