skokan2 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Nový TAG Heuer Monaco V4 Tourbillon vydaný k 10. výročí vydání prvních V4 TAG Heuer, mechanického kalibru s pásovým převodem. Cena: 150.000 CHF Zdroj: http://www.watch-insider.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 tady na těchle to nějak nevyzní... měl jsem na ruce Monaco V4 v platině s modrými prvky a byly to opravdu nádherné hodinky. Tady ta skvělá a jedinečná technika nějak splývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 28. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Souhlasím, je to nevýrazné... taková šedá myška vzadu. Přijde mi dost zvláštní takto prezentovat kalibr jaký nikdo nemá. Nebo se snad pletu, má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 No právěže nemá...jde o to, že maj lineární závaží, které automaticky natahuje strojek a síla je potom přenášena pomocí soustavy ozubených řemenů. Např. Gauthier a Zenith používají řetěz. Možná za to můžou i chabé fotky, na kterých nevynikne zpracování apod...na té produktovce vypadají už o poznání lépe! Ale podle mě TAG trošku pokulhává i v propagaci těchto hodinek ( neumí to pořádně "prodat" ), ale to je můj subjektivní pocit. Nicméně jak jsem říkal, Monaco V4 Platina/modré prvky jsem měl na ruce a jsou to opravdu nádherné hodinky! Fotodokumentace: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 souhlas s Rodkopfem, fotky z watchinsider jsou zoufalé (týká se většiny jejich reportáží), na úrovni mobilního telefonu v rukou dítěte a dojem z hodinek kazí (vypadají jak fejky).V reálu ať už platina s modrou, nebo keramika s růžovým zlatem (a předpokládám, že i tyhle nové) vypadají neskutečně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Wow, tak ty první V4 vypadají mnohem lépe. Kombinace modré s platinou je fantastická. Kdyby mi někdo ukázal fotky těchto dvou modelů, tak řeknu že "oslavný model" k 10.výročí je právě ta původní V4. Fakt jsou krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 No tak ty stříbrné jsou opravdu luxus. Poslední dobou mi připadá, že Tag Heuer vydává parádní kousky a snaží se dost inovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Pred focenim mohli ty hodinky alespon otrit, hrozne mi to kazi dojem.Hodinky jinak moc povedene, nelibi se mi jen ten vyrazeny napis primo na pouzdre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Takový kousek by si zasloužil čisté prostředí a profesionálního fotografa. Naživo to může být pecka. Na fotografiích z Insider to vypadá jak starší hodinky na bazaru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidn Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 s tema modryma rucickama jsou top! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Mel jsem je v ruce a v te cerne barve to opravdu vubec nevinikne, skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 prihodim jeste link na watchtime.com. ty cerny se mi libi ze vsech nejvic...http://www.watchtime.com/blog/baselworld/tag-heuer-monaco-v4-tourbillon-unveiled-at-baselworld-2014/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Kdo chcete vidět V4 v reálu stavte se v Koscomu,mimo nich tam maj u TH ještě pár velmi zajímavejch kousků,podle info,když se neprodaj,poputujou zpátky,no zrovna jsem neměl dvě mega v kapse :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 TAG Heuer Monaco V4 Tourbillon Watch Hands-Onhttp://www.ablogtowatch.com/tag-heuer-monaco-v4-tourbillon-watch-hands-on/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Ablogtowatch+%28ABLOGTOWATCH%29 video z baselworld na konci https://www.youtube.com/watch?v=9aqo6iqoz3I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 co to je za svaba mezi tema soucastkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 ten svab bude to linearne zavazie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 super parada. akorat bych to dal vsechno do pouzdra od monzy, nikoli od monaca:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se