Přejít na obsah

ORIS Aquis RED Limited Edition - náhled

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak jsem si v Koscomu nechal vyžádat cenu a dostupnost a jsem celkem zklamaný. Cena tady v České republice je 53990kč. To mi přijde ujetý, když na chronu24 se dají sehnat za cca 1400 eur. To je o dost nižší cena.

Odesláno (upraveno)

Přečti si stránku č. 1 a nemusíš se divit, jinak korunka mi pořád vadí, ale ty barvy v reálu jsou parádní, není to přímo černá, ale taková temně olejová a ta červená k tomu zapadá, měl jsem možnost si je trochu víc osahat. K ceně, to co už jsem psal. Přepísklá. Stav se v Letňanech v Tescu, tam je maj.

Španělsko, Francie, Itálie cca 38 , dokonce míň než maj u nás seriovou produkci Aquisů- 44.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

tak jsem si v Koscomu nechal vyžádat cenu a dostupnost a jsem celkem zklamaný. Cena tady v České republice je 53990kč. To mi přijde ujetý, když na chronu24 se dají sehnat za cca 1400 eur. To je o dost nižší cena.

To je cena na gumě, nebo kovu? Tak někomu ten cenovej rozdíl za nákup v prodejně u autorizovanýho prodejce stojí. Plus dostaneš 10% dolů, když se zeptáš.

Odesláno

No vida, na chrono24 nejlepší cena na kovu 1550 u šedivky z Itálie. Takže plus poštovný, v Koscomu 10% dolů.. a rázem je z toho cenovej rozdíl kolik, 5k? Což je teda spíš míň, než víc.

Odesláno

Po slevě u nás 47.700, venku 38 + doprava, kolik bude? ... Stejnej problém momentálně řešim s něčím jiným a rozdíl je 4.000 - doprava. Takže jasně vychází lepší skore pro ofiko prodejce tady po slevě se všema zárukama,  než bůh ví kdo a bůh ví kde.

Odesláno (upraveno)

Jo, jenže porovnávej cenu na kovu.. proto jsem se ptal na ten Koscom, jestli je to na gumě/kovu.

Zrovna jsem to zjistil, jak si psal. Takže 42.610,- bez dopravy, tedy cca + doprava 1300,  proti 47.700, není co řešit.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

No tak v tom případě už neni vůbec co řešit, poněvadž ten cenovej rozdíl je minimální. Jinak teda tomu poštovnýmu se divim, já platil před pár dny za hodinky (poloviční cena těch Orisů) 20EUR z Říma, pojištěnym GLS kurýrem.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Tak si je poptej na gumě v Koscomu, když nechceš tah.. jak píšu, nechápu proč by v týhle cenový kategorii chtěl člověk ušetřit pár tisíc (čtyři?) za nákup u šedýho prodejce v Itálii, když může nakoupit v kamenný prodejně u autorizovanýho prodejce. Ale je to tvůj boj:)

Odesláno

Tak si je poptej na gumě v Koscomu, když nechceš tah.. jak píšu, nechápu proč by v týhle cenový kategorii chtěl člověk ušetřit pár tisíc (čtyři?) za nákup u šedýho prodejce v Itálii, když může nakoupit v kamenný prodejně u autorizovanýho prodejce. Ale je to tvůj boj:)

+ 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...