Přejít na obsah

Baselworld 2014 - RADO

Doporučené příspěvky

Odesláno

Velmi slabe novinky. Skeleton je strasny, tak zle napojenie naramku na puzdro som davno nevidel. Dual time v tomto kabate je tiez krok vedla a tvar puzdra zenskeho modelu je nazivo velmi zvlastny, pri porovnani s predchadzajucim modelom, ktory bol podstatne mensi je az smiesny.

Odesláno

mne odrazuje i ten Dual time, který by mne za normálních okolností zajímal. Ne ovšem s tím strašným, pravděpodobně předsériovým nevychytaným zpracováním. Takové nepasující napojení tahu k pouzdru nemají ani číny za 10 USD. Sorry

Odesláno (upraveno)

Čekám na nějaký oživení potápek a je dobře,že se snad letos nekoná,zřejmě by se moc nepovedlo,na dámském kamínkovém modelu mě zaujalo to nastavování dotykem.Jinak asi fakt nic.    

The sensor technology allows you to adjust the watch of a finger along the edge of the case: from the left to set the hours, to the right - to set the minutes.                             

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Solidni bizarek. Hodinky bez korunky nebrat....

"These watches have no crown and you set the quartz movement bey just touching the ceramic surface of the watch case. Depending where you touch the case you either manipulate the hours or minutes and in case of the new HyperChrome Touch Dual Timer you set one of the two zone-time indications. The watch exist in different executions as black, grey, white ?"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...