Přejít na obsah

SEIKO SKX009 - naťahovanie

Doporučené příspěvky

Zdravim v marci 2014 som si zakúpil seika 009 zo stránky 21jewels.com, nosim ich na ruke asi 2 týždne, vo štvrtok mi v noci zastali..nejak extra som tomu nevenoval pozornosť..nasledujúcu každú noc keď som ich dal dole z ruky tak po 2 hodinách zastavili..skúšal som si ich nechať na noc, no zastavili detto...keď ich naťahujem pohybom ruky, nejaká súčiastka tam stále "lieta" dookola, ako keby bolo niečo so zotrvačníkom...hodinky mi nepadli, ani neutrpeli žiadny náraz ani nič podobné..viete mi niekto poradiť čo stým môže byť? :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim v marci 2014 som si zakúpil seika 009 zo stránky 21jewels.com, nosim ich na ruke asi 2 týždne, vo štvrtok mi v noci zastali..nejak extra som tomu nevenoval pozornosť..nasledujúcu každú noc keď som ich dal dole z ruky tak po 2 hodinách zastavili..skúšal som si ich nechať na noc, no zastavili detto...keď ich naťahujem pohybom ruky, nejaká súčiastka tam stále "lieta" dookola, ako keby bolo niečo so zotrvačníkom...hodinky mi nepadli, ani neutrpeli žiadny náraz ani nič podobné..viete mi niekto poradiť čo stým môže byť? :(

podle mě budou málo dotažený, ten zvuk setrvačníku bude rotor

Odkaz ke komentáři

Zdravím, mněl jsem stejný problém, závada byla v pérovníku, bylo prasklé péro, pokud jsem je nosil, tak pořád šli, ale pokud jsem je nenosil vydrželi jen 3 hod. Ted jdou po plném nátahu až 40 hod

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...