Návštěvník admira Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) http://invictawatch.com/collections/view-model/14233-sea-base Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem admira
Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Invicta s Etou,škoda,že si neodpustí přerostlou velikost,nevypadá to na obrázcích úplně nejhůř,budou sprasený zpracováním?Bude lumi opravdu lumi?Korunka si říká o uražení,WR1000m,dobrej tlak,safír k tomu,jaká je cena?
farkyostrava Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 tvl ted je vsude tolik invict ... jesli je uz nekdo nefikuje ... docela me prestli bavit kdyz je vidis vsude ... bazose aukra ....
People Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Skoda ze len 53mm, idealnych by bolo 56.
Kid_A Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 (upraveno) souhlas, snesl bych i 65 mm u takových pěkných leštěnek. Skoda ze len 53mm, idealnych by bolo 56. Upraveno 6. května 2014 uživatelem Kid_A
Daemonultimate Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 tvl ted je vsude tolik invict ... jesli je uz nekdo nefikuje ... docela me prestli bavit kdyz je vidis vsude ... bazose aukra ....Jo,konečně se zařazujou kam patřej,ale cesta bude ještě dlouhá.
docdan Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Jsou velký no, budou muset pryč, nebo mám malou ruku.
satisfied Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Dobrý den,nevím do jakého vlákna to napsat, tak to napíší sem, jelikož se jedná o hodinky invicta.Chtěl jsem se zeptat na Váš názor na model Invicta 14879 SpecialtyMoc děkuju.
Daemonultimate Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Strojek mají japonský TMI VD57 quartz chronograph za cca 25 doláčů.Vzhledem k tomu,že jsou černý očekávám PVD vrstvu,která v týhle cenovce nebude moc kvalitní.Na Invictu provedení nevypadá až tak šíleně,jak jsme u této značky zvyklí,vodotěsnost pouze na povrchový šplouchání,sprchování a mytí rukou,velikost tak na ruku 20 a vejš,ale nevylučuju i míň podle pocitů.Můj názor:za cca 95 doláčů,to není špatná cena,ale zase není tak nízká,abych si je koupil.Invictu fakt nemám rád a na ruce bych ji nesnesl.A u sportovních chronografů vyžaduju min.100WR. http://www.ofrei.com/page1100.html http://mineroligy.com/invicta-specialty-14879.html
Ruiz.aw Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 zdravim, u téhle značky bych ti raději doporučil klasiku invicta 8926 ...... automat seiko a potápky ........ u 14879 bych se bál o tu černou PVD, asi se brzo ošoupe ..... Dobrý den,nevím do jakého vlákna to napsat, tak to napíší sem, jelikož se jedná o hodinky invicta.Chtěl jsem se zeptat na Váš názor na model Invicta 14879 SpecialtyMoc děkuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se