Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové, já Vám nic nezakazuju. Naše limitka je definována fungl novým dýnkem, datumovkou tam kde ještě nikdy nebyla a automatickým strojem který připravujem sami. Ciferník má být takový, aby Vám udělal radost. Na tom vzorku není nanesena lumi- je to jen mustr, udělaný kvůli barvě.

Chceš říct, že si můžeme v Eltonu nechat udělat libovolnou variaci jako základ? Nebo zelený cifr s bílými indexy + indivindi cifr? První varianta by se mi líbila z hlediska snížení nákladů...

Kde bude datumovka? To jsem nějak přehlédl...

Upraveno uživatelem dadama
Odesláno

DATUMOVKA BUDE SAMOZŘEJMĚ NA ŠESTCE.

Já osobně jsem pro naši zelenou jako základ, ale nikoho nenutím.

Konečný počet ciferníků se rozpočítá spravedlivě do vyúčtování matrice. U dýnka to uděláme taky tak.

Odesláno

DATUMOVKA BUDE SAMOZŘEJMĚ NA ŠESTCE.

Já osobně jsem pro naši zelenou jako základ, ale nikoho nenutím.

Konečný počet ciferníků se rozpočítá spravedlivě do vyúčtování matrice. U dýnka to uděláme taky tak.

Na šestce. Ok. Trochu jsem se lekl toho "kde nikdy nebyla" (pochopil jsem to obecně v rámci Prim, takže jsem si představoval datum na devítce  :eek: )

Zelená se mi líbí, pro ti ní ani slovo. Myslel jsem to tak, jestli si můžu v rámci základu změnit indexy na "retro"...

Odesláno

Mýlím se, nebo se tu už jednou hlasovalo a vyhrál zelený cifr s bílými indexy? Takže bych to tak nechal a neryl do toho. Jestli chce někdo jinou barevnou kombinaci, tak je to na něm, ale tohle je základ.

+1

Odesláno

Mýlím se, nebo se tu už jednou hlasovalo a vyhrál zelený cifr s bílými indexy? Takže bych to tak nechal a neryl do toho. Jestli chce někdo jinou barevnou kombinaci, tak je to na něm, ale tohle je základ.

Jo, proti tomu žádná. Hlasování proběhlo a celkem jednoznačně vyhrála varianta s bílými indexy. Jen jsem se chtěl spíš dozvědět, zda bude možné udělat to, že napíšu do Eltonu, že nechci zelený s bílými, ale retro indexy a k tomu samozřejmě ručky. Jinak jsem samozřejmě připraven na to, že si přiobjednám cifr a ručky navíc, ale toto řešení by bylo méně nákladné... Tak jen proto. Nechtěl jsem do toho šťourat... :-)

Odesláno

Tak jsem se teď byl podívat na cifr na prodejně, ta zelená je fakt dobrá, takhle jsem si jí představoval a bílý indexy k ní sednou imho víc než retro zažloutlý... 

Ale stejně si nechám pro jistotu udělat i černej;-).

Odesláno

No, nevím, jestli je to úplně k smíchu;-)..

Soráč...jsem na tom úplně stejně. Ztratil jsem půdu pod nohama už dávno a klesám v bažině chronozávislosti čím dál hlouběji...a dno pořád nikde...

Odesláno

Tohle vubec nechci cist....

Kdyz to zacnu cist, tak o tom budu premyslet...

Kdyz o tom zacnu premyslet, tak bych mohl podlehnout...

Kdyz tomu podlehnu, tak ho budu muset mit...

Kdyz ho budu mit, tak me doma nepochvalej...

Kdyz me doma nepochvalej, tak se nemusim dozit dalsich kousku...

Takze se budu tvarit, ze jsem to necetl...

Occamova britva jako prase.... :)

Odesláno

Na zacatku tohohle projektu jsem se zarekl, ze si poridim jen jedno provedeni. Pak jsem si to pro jistotu i napsal do poznamek k hodinkovym projektum. Ted to dam pro jeste vetsi sichr sem jako veřejný prislib.:-)

Jedny hodinky, jeden cifr a jedno dynko.

Zeleny cifr, ani bilou lumi jeste nemam, takze jsem pro odhlasovanou variantu.

Odesláno

Soráč...jsem na tom úplně stejně. Ztratil jsem půdu pod nohama už dávno a klesám v bažině chronozávislosti čím dál hlouběji...a dno pořád nikde...

Trefný;-). Ale jak už tu bylo mnohokrát napsáno, nezbejvá nic jinýho, než to přijmout jako osud, furt lepší, než frčet třeba na perníku, že jo:-).

Odesláno

...

....Jedny hodinky, jeden cifr a jedno dynko....

Taky jsem měl ze začátku podobný předsevzetí..ale už jsem ho naštěstí zahnal;-)

Odesláno

Tohle vubec nechci cist....

Kdyz to zacnu cist, tak o tom budu premyslet...

Kdyz o tom zacnu premyslet, tak bych mohl podlehnout...

Kdyz tomu podlehnu, tak ho budu muset mit...

Kdyz ho budu mit, tak me doma nepochvalej...

Kdyz me doma nepochvalej, tak se nemusim dozit dalsich kousku...

Když  to doma neřeknu, tak to nikdo nebude vědět...

Když  to nikdo nebude vědět, tak to nikdo nebude řešit...

Když to nikdo nebude řešit, tak to nikomu nebude vadit...

Když to nikomu nebude vadit, tak budu spokojenej parchant...

• Dát hlas 1
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Todle je nejnudnejsi vlakno na celym chronomagu. Doufam, ze aspon s tema hodinkama bude nejaka prdel.

Odesláno

Mischa finišuje strojky, půlka je hotová a bude ji odevzdávat. Dočkej času, jak se situace vyvine- já sám nemám nic  proti tomu, udělat o jedny hodinky víc. Je mezi námi někdo proti?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...