Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bilej cifr bomba a zluty indexy taky bomba. Vsechno bych to chtel mit... Priste to vymyslime systemem klik klak. Ze jde vymacknout stroj cifr a rucky a behem peti sekund dat do jineho pouzdra, to je normalni... A my to musime vymyslet, ze udelame klik a budou tam jiny rucky, jiny cifr. Ale nevim, jak to udelat.Ty zluty indexy jsou fakt stylovy,jsou prirozenejsi, nez nase bily, ale to uz nam v patek kritizoval cigi, tak ted by to mel pochvalit jako hlavni primacky superestet. Jeden z mych nejvetsich zazitku byl, kdyz se cigi objevil na srazu a na ruce mel Igeny zlutasky a k tomu stejne oslnive zlutou kosili, to byla fakt frajerina a kluci, co meli na rukach rolady, brajtle a podobny proletarsky hodinky, byli proti nemu uplny nicky a nuly :clap: . Jeste to tedy uplne nevymakal, chybi mu bryle se zlutejma obrouckama a boty a ponozky, pak uz bude king....och sorry za ulitnuti od tematu, omluva vsem... No zkratka, cigimu se to asi bude libit a ten bilej cifr ma neskutecny koule, vic na nem vynikne datumka a ty napisy, oj, oj... Na druhou stranu, ciste cerny cifernik je nenapadny a asi opravdu nejlepe padne na autenticke stare kusy.

Ja uz mam prvni vecer ty sve doma, myslel jsem, ze po te dobe nenavisti ke kal. 68 a 96 budu i k vysledku zdrzenlivy.ale nejak me to vzalo, mam je na ruce a je mi dobre, skoro jako bych se tulil k nejaky prima zensky....Skoda, ze se nam je vsechny nepodarilo vyfotit spolecne, to byla ma idea, ale je jasne, ze ten, kdo je tam ma v patek, je tam nenecha do pondeli. Ale jsou mezi nami jedinci=sebetryznitele, kteri chteji s vyzvednutim pockat az po novem roce.....

Odesláno
  V 22. 12. 2014 v 21:10, Zmizík napsal:

Von je hnedej. A ta zelena je fantasticka, asi tam ten cernej cifr nikdy nenavliknu.

Zmizíku, Ty jseš taky superpacient :lol2: před chvílí jsi je málem prodal :lol2: tak to by chtělo srázek...

Odesláno

Také se připojuji k poděkování všem, kteří se na tom podíleli. Je to nádhera. Hezké Vánoce!

post-18166-0-39868000-1419421052_thumb.jpgpost-18166-0-07411600-1419421070_thumb.jpg

Odesláno
  V 24. 12. 2014 v 11:40, dadama napsal:

Také se připojuji k poděkování všem, kteří se na tom podíleli. Je to nádhera. Hezké Vánoce!

attachicon.gifAdobePhotoshopExpress_812657cb85704d8aae206d9e07a64f5e.jpgattachicon.gifAdobePhotoshopExpress_571d1b50d1444192a2f8b719cd17e513.jpg

Šťastné a veselé ! Pěkné je máš, ten cifr se mi z té fotky jeví spíš do šeda.. :-)

post-19100-0-36312000-1419422351_thumb.jpg

Odesláno

Varovali mě, že to nebude úplně přesně ta barva, kterou jsem si vybral, ale vůbec to nevadí. Je taková šedo-modrá a vypadá skvěle!

Odesláno
  V 24. 12. 2014 v 14:10, dadama napsal:

Varovali mě, že to nebude úplně přesně ta barva, kterou jsem si vybral, ale vůbec to nevadí. Je taková šedo-modrá a vypadá skvěle!

Taky se mi libi !

Odesláno

A je to tady. Nikdy bych si nemyslel, že klesnu tak hluboko do chronobažiny, ztráta pevné půdy reality  pod nohama mi způsobuje  hluboký ponor do chronobahna. Můj chronoosud je zpečetěn, přichází meta na kterou jsem nikdy nedoufal dosáhnout- pětitisící příspěvek. K tomuto životnímu chronojubileu  si dávám závazek, i v příštím roce mám totiž vymyšlené dvě (tři)  limitky, o nichž už někteří z Vás vědí. Chlapi, nenechte mne samotného, byla by to moje chronosmrt.

Odesláno
  V 25. 12. 2014 v 10:11, straspol napsal:

A je to tady. Nikdy bych si nemyslel, že klesnu tak hluboko do chronobažiny, ztráta pevné půdy reality  pod nohama mi způsobuje  hluboký ponor do chronobahna. Můj chronoosud je zpečetěn, přichází meta na kterou jsem nikdy nedoufal dosáhnout- pětitisící příspěvek. K tomuto životnímu chronojubileu  si dávám závazek, i v příštím roce mám totiž vymyšlené dvě (tři)  limitky, o nichž už někteří z Vás vědí. Chlapi, nenechte mne samotného, byla by to moje chronosmrt.

Když už jsi v takovém vláčném rozpoložení tak aspoň nadhoď o co by se jednalo....

Odesláno

Ty vole (mohu-li si dovolit takové familiární oslovení) Strášo, takhle na ty Orlíky nikdy nenašetřím!

Odesláno

straspol, on 25 Pro 2014 - 11:10, said:

...i v příštím roce mám totiž vymyšlené dvě (tři) limitky, o nichž už někteří z Vás vědí. Chlapi, nenechte mne samotného, byla by to moje chronosmrt.

Tak to je fakt informace, kterou jsem potřeboval. Lidi neblbněte! Potřebuji mít za co si koupit něco do žaludku... Mít za co zaplatit inkaso, hypotéku, dárek přítelkyni, abych občas mohl zatít na pivo... Takže doufám, že to bude limitka ve stylu Orlík L.E. 50. Tedy že se o ní dozvím, až už budou mít všechny kousky své majitele, já si v klidu zanadávám, budu tiše závidět novým majitelům, pochválím jim je a půjdu dál!

A jinak to máte fakt moc pěkné! Rád bych někdy ty Vaše automaty porovnal se svými Sporty. Je tu nějaký účastník z UH, případně Zlína a okolí?

Odesláno

Pozeram, ze som zas raz prisiel niekam neskoro... tak snad vas niekoho tato limitka coskoro omrzi a kusok mi predate :)

PS: ta verzia s bielym cifrom je tiez sucastou l.e. ci sa tu objavuje iba ako provokacia? :)

Odesláno (upraveno)
  V 30. 12. 2014 v 16:29, Klingac napsal:

PS: ta verzia s bielym cifrom je tiez sucastou l.e. ci sa tu objavuje iba ako provokacia? :)

Obojí  :lol2:  nechci nikomu bránit v rozletu..

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...