Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Kolegové, dejte prosím vědět kdo máte hotový připravený strojek a  začněte mi  posílat  SZ  s  Vašimi  jmény, adresami, telefony a mailovými adresami, abych to mohl v Eltonu odevzdat.  Příští týden očekávám že bude hotová grafika dýnka a pak už budeme odbržďovat :clap:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neříkals že chceš předání po Novým roce?

Mám 68, automat jsem ještě nesehnal

No- vždyť taky už máme půlku května, než se všichni rozhoupají se strojky a napíšou údaje je to 14 dní, chvíli to Mischovi bude trvat, než se pošlou faktury a zaplatí zálohy jsou prázdniny, o prázdninách sám víš jaká je to trága někoho sehnat- a pak trvá renovace čtyři měsíce, tj. září, říjen, listopad a prosinec.  Takže ať to lítá :cheers:

Edit: nějaký vraky mám, když tak vypomůžu.

Odkaz ke komentáři

Edit: nějaký vraky mám, když tak vypomůžu.

Já strojky nemám a obracel jsem se včera přes SZ na Mischu, jak jsi mi poradil. Zatím sice nemám odezvu a věřím, že to dopadne dobře, ale kdyby náhodou se stalo, že by Mischa strojky neměl, tak rád se přihlásím, ať nejsem já ta největší brzda :unsure:

Odkaz ke komentáři

No, ony ty strojky trochu potrvají- každý si je musí koupit, nechat smontovat, dodat do Eltonu, doladit objednávku, zaplatit zálohu a čekat. Po zkušenostech s Aeskulapy, které začaly v březnu a dodávaly se v prosinci, nemám pocit že kvaltujem, ba právě naopak.. je s tím nějaký problém?

Odkaz ke komentáři

Před prázdninama budu jednu limitku doplácet, za další dvě skládat zálohu, takže třetí záloha už mě trochu zněrvózňuje, za to už by byly jedny opravdový hodinky :D No nic, jdu se podívat po tom strojku... co teda bude potřeba, 66+96??

Upraveno uživatelem Mirek
Odkaz ke komentáři

No, ony ty strojky trochu potrvají- každý si je musí koupit, nechat smontovat, dodat do Eltonu, doladit objednávku, zaplatit zálohu a čekat. Po zkušenostech s Aeskulapy, které začaly v březnu a dodávaly se v prosinci, nemám pocit že kvaltujem, ba právě naopak.. je s tím nějaký problém?

Ne ne, za mě žádnej problém, jen ať se to hejbe:-). Zitra bych měl mít v ruce devadesátšestku, pak se zkusím domluvit s mischou. Údaje ti pošlu v sz.

Odkaz ke komentáři

Před prázdninama budu jednu limitku doplácet, za další dvě skládat zálohu, takže třetí záloha už mě trochu zněrvózňuje, za to už by byly jedny opravdový hodinky :D No nic, jdu se podívat po tom strojku... co teda bude potřeba, 66+96??

68,4 a 96  :lol2:  jsem na tom podobně, to nějak musíme zmáknout!!

Odkaz ke komentáři

Kluci, kdo potřebujete nějaké stroje, domluvte se se straspolem, nebo honzou mantou, zaplaťte jim to a nejjednodušší bude, když stroje předají rovnou mě a nepřeposílat to nadvakrát. kdo se s nimi nedohodnete, nebo kdyby neměli, tak seženeme potřebné na aukru, oba stroje vyjdou na cca 500-1000 Kč, dle stavu a pouzdra, ve kterém se nachází. Všechno v součinnosti doladíme přes SZ. Stroje, které budu kompletovat já, bych do Eltonu poslal hromadně přes prodejnu v Panské pasáži. Samozřejmě, kdo by si přál poslat stroje sám, zašlu mu je na domovskou adresu. A nebojte se, ty prachy se vždy někde vykutálí......

Upraveno uživatelem mischa
Odkaz ke komentáři

Som tiež bez strojka. Ak mi chce niekto s tým pomôcť, aby som limitku nebrzdil, pošli pres SZ číslo účtu a ja to obratom vyplatím. Budem vďačný. Ak niekto bude chcieť i náhradný čierny ciferník rád sa pridám. Dodaes

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...