straspol Odesláno 11. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 (upraveno) Kolegové, dejte prosím vědět kdo máte hotový připravený strojek a začněte mi posílat SZ s Vašimi jmény, adresami, telefony a mailovými adresami, abych to mohl v Eltonu odevzdat. Příští týden očekávám že bude hotová grafika dýnka a pak už budeme odbržďovat Upraveno 11. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 neříkals že chceš předání po Novým roce?Mám 68, automat jsem ještě nesehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 (upraveno) neříkals že chceš předání po Novým roce?Mám 68, automat jsem ještě nesehnalNo- vždyť taky už máme půlku května, než se všichni rozhoupají se strojky a napíšou údaje je to 14 dní, chvíli to Mischovi bude trvat, než se pošlou faktury a zaplatí zálohy jsou prázdniny, o prázdninách sám víš jaká je to trága někoho sehnat- a pak trvá renovace čtyři měsíce, tj. září, říjen, listopad a prosinec. Takže ať to lítá Edit: nějaký vraky mám, když tak vypomůžu. Upraveno 11. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Číslo 13 hlásí strojek připraven a moje data už v Eltonu mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Myslim ze moje data tam maj taky, zalohu platim v září :-)96 koupim a poslu co nejdriv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Rád bych měl zálohy stihnuté do prázdnin, jak jsem psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Strojky už má Mischa, kontakt na mě v Eltonu také mají (pokud kontakty potřebuješ napiš do SZ, pošlu Ti je) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Pokud znají v Eltonu Vaše zdejší nicky, odevzdám to tak rád bych aby všechno klaplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Edit: nějaký vraky mám, když tak vypomůžu. Já strojky nemám a obracel jsem se včera přes SZ na Mischu, jak jsi mi poradil. Zatím sice nemám odezvu a věřím, že to dopadne dobře, ale kdyby náhodou se stalo, že by Mischa strojky neměl, tak rád se přihlásím, ať nejsem já ta největší brzda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Klidně pro Tebe něco vyhrabu, když budeš potřebovat, pošli SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Borci, nějak kvaltujete, s tímhle jsem počítal na podzim, po prázdninách nejdřív, nebo aspoň se to tak ze startu prezentovalo, a vy už ladíte strojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 (upraveno) No, ony ty strojky trochu potrvají- každý si je musí koupit, nechat smontovat, dodat do Eltonu, doladit objednávku, zaplatit zálohu a čekat. Po zkušenostech s Aeskulapy, které začaly v březnu a dodávaly se v prosinci, nemám pocit že kvaltujem, ba právě naopak.. je s tím nějaký problém? Upraveno 12. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 (upraveno) Před prázdninama budu jednu limitku doplácet, za další dvě skládat zálohu, takže třetí záloha už mě trochu zněrvózňuje, za to už by byly jedny opravdový hodinky No nic, jdu se podívat po tom strojku... co teda bude potřeba, 66+96?? Upraveno 12. května 2014 uživatelem Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 No, ony ty strojky trochu potrvají- každý si je musí koupit, nechat smontovat, dodat do Eltonu, doladit objednávku, zaplatit zálohu a čekat. Po zkušenostech s Aeskulapy, které začaly v březnu a dodávaly se v prosinci, nemám pocit že kvaltujem, ba právě naopak.. je s tím nějaký problém?Ne ne, za mě žádnej problém, jen ať se to hejbe:-). Zitra bych měl mít v ruce devadesátšestku, pak se zkusím domluvit s mischou. Údaje ti pošlu v sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Před prázdninama budu jednu limitku doplácet, za další dvě skládat zálohu, takže třetí záloha už mě trochu zněrvózňuje, za to už by byly jedny opravdový hodinky No nic, jdu se podívat po tom strojku... co teda bude potřeba, 66+96??68,4 a 96 jsem na tom podobně, to nějak musíme zmáknout!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Jo a to ještě přijedou Moony z lázní, se mi to teda hezky sešlo... tu 96 můžu leda vytáhnout z nos televizí a to se mi moc nechce, nemáte někdo plonkovní navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 (upraveno) Kluci, kdo potřebujete nějaké stroje, domluvte se se straspolem, nebo honzou mantou, zaplaťte jim to a nejjednodušší bude, když stroje předají rovnou mě a nepřeposílat to nadvakrát. kdo se s nimi nedohodnete, nebo kdyby neměli, tak seženeme potřebné na aukru, oba stroje vyjdou na cca 500-1000 Kč, dle stavu a pouzdra, ve kterém se nachází. Všechno v součinnosti doladíme přes SZ. Stroje, které budu kompletovat já, bych do Eltonu poslal hromadně přes prodejnu v Panské pasáži. Samozřejmě, kdo by si přál poslat stroje sám, zašlu mu je na domovskou adresu. A nebojte se, ty prachy se vždy někde vykutálí...... Upraveno 12. května 2014 uživatelem mischa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Som tiež bez strojka. Ak mi chce niekto s tým pomôcť, aby som limitku nebrzdil, pošli pres SZ číslo účtu a ja to obratom vyplatím. Budem vďačný. Ak niekto bude chcieť i náhradný čierny ciferník rád sa pridám. Dodaes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 (upraveno) Zítra dám všechno co budu mít k Mischovi, mám tady 68.4 i 96. Kdo potřebujete, domluvte se s ním. Upraveno 13. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Já budu předávat během víkendu Strášovi. Jednu 96 budu asi nechávat Kerobovi a myslím, že ještě jednu až dvě bych asi našel, kdyby to bylo potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se