Borodov Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Ahoj Straso,moje udaje by jsi mel mit jeste z Aeskulapu. Kdyztak ti je muzu poslat znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Nojooo, pro voči nevidím... Aktualizace stavu 1 financ údaje v Eltonu mají 2 kadakii 3 Mischa údaje v Eltonu mají 4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal 5 Zmizík 6 Neus údaje dodal 7 Kerob údaje dodal 8 Borodov údaje dodal 9 Dodaes 10 Dadama údaje dodal 11 Mirek 12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají 13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají 14 Jovani 15 Nodus údaje dodal 16. Lamiczka 17. MaraThon 18. xjr1 údaje dodal 19 Vlasta 20 eldee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PotoWatch Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 JA som ešte nováčik. Caliber 96 mám, IGEN tiež som v poriadku dotal tento týždeň od MARYSKO, za čo mu ďakujem. 96ku mám perfektne funkčnú v televízore. Viete mi poradiť že tá 68.4 v ktorom strojčeku nájdem? Okrem toho teda posielate IGEN+ strojček 96 + 68.4? Ak dobre rozumiem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Aktualizace stavu 1 financ údaje v Eltonu mají 2 kadakii 3 Mischa údaje v Eltonu mají 4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal 5 Zmizík 6 Neus údaje dodal 7 Kerob údaje dodal 8 Borodov údaje dodal 9 Dodaes údaje dodal 10 Dadama údaje dodal 11 Mirek 12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají 13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají 14 Jovani 15 Nodus údaje dodal 16. Lamiczka 17. MaraThon 18. xjr1 údaje dodal 19 Vlasta 20 eldee údaje dodal ----------------------------- PotoWatch- náhradník, pokud jsem to dobře pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Vážení, hovořil jsem večer s Mischou, Vaše SZ četl, ale zatím je natolik zaneprázdněn, že na ně nestihl odpovědět, bude se tomu moci věnovat v neděli, pak se všem ozve a rozjede práci na strojcích.Grafiku dýnka zatím nemám. Nejedná se sice o nic převratného , ale stejně bych ji rád viděl ještě než se pustíme do faktur a záloh. Urgoval jsem to u paní Krskové a myslím že se brzy ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Ahoj,vsem,co mi psali, se ozvu behem vikendu,tedy tak,jak napsal straspol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PotoWatch Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Ano môžem byť náhradník. Je to česť pre mňa byť medzi Vami. A ešte jedna otázka, aby som všetkému rozumel. Posielame aj vlastné IGEN- i na prerábku, alebo tá limitka bude poskladaná z tých strojčekov a ostatné nové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Ahoj,vsem,co mi psali, se ozvu behem vikendu,tedy tak,jak napsal straspol.Ano,děkuji za info možná i za všechny ve frontě za mnou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Posielame aj vlastné IGEN- i na prerábku, alebo tá limitka bude poskladaná z tých strojčekov a ostatné nové?NE, alebo, ANO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 (upraveno) Dnes mi došel návrh dýnka z Eltonu, tak to hned přeposílám....a moje reakce zpět: ,,U nápisu o zkoušce tlaku nám vypadlo zkoušeno NA 4 AT, asi by vzhledem k proporcionalitě bylo dobré napsat PRIM AUTOMATIC. Jak bude limitka vlastně číslována, musím ještě s kolegy dořešit." Upraveno 16. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 1 financ údaje v Eltonu mají2 kadakii údaje v Eltonu mají3 Mischa údaje v Eltonu mají4 baza - stroje odeslány Mischovi, údaje dodal5 Zmizík6 Neus údaje dodal7 Kerob údaje dodal8 Borodov údaje dodal9 Dodaes údaje dodal10 Dadama údaje dodal11 Mirek12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi, údaje v Eltonu mají13 Honza.Manta údaje v Eltonu mají14 Jovani15 Nodus údaje dodal16. Lamiczka17. MaraThon18. xjr1 údaje dodal19 Vlasta20 eldee údaje dodal-----------------------------PotoWatch- náhradník, pokud jsem to dobře pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 To T bije do očí - já bych dal 4 At. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 To T bije do očí - já bych dal 4 At.Taky jsem o tom uvažoval, ale na původních Igenech jsou obě písmena velká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Klasika je 4 AT, všechno velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Jsem taky pro "ZKOUŠENO NA 4AT" A "PRIM AUTOMATIC" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PotoWatch Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 V prípade keď sa mi nepodarí dostať sa do 20 ich, veľmi rád poskytnem svoju 96ku niekomu aby som prispel takejto dobrej veci. Možno nabudúce mi to vyjde, dovtedy aj tak zozbieram vo svojom okolí viacej skvelých PRIM ek. Problém je v tom , že bývam pri ukrajinských hraniciach a tu je pomenej PRIMIEK a oveľa viac Made in CCCP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Tak se pochlub co jsi nasbíral primkového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Prosím, případné chlubení do jiných vláken v sekci PRIM, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PotoWatch Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Tak se pochlub co jsi nasbíral primkového.Mal som dve diplomatky, jedné som predal, druhé sú po otcovi tie nepredám nikdy. V rodine som našiel jedny televízory v super stave, jedny traktory a zopár bezmenných ktoré zatiaľ pomenovať neviem. Okrem toho asi 5 budíkov a jedne staré nástenné ešte s nápisom chronotechna. Samozrejme najnovšie Prim Sport 1 zakúpené od MARYSKOV a tu na chronomagu. Okrem toho asi 20 náramkových mix, švajčiarské ANCRE,OSTARA, UNION SWIS, dalšie ruské CHAJKY, POLJOTY, SLAVA atĎ. Plánujem nafotiť si album, ale zatiaľ to cítim že som veľmi začiatočník, s tými asi 50 funkčnými hodinkami. Samozrejme pre mňa majú veľkú hodnotu, nakoľko väčšina je z rodiny. Tie Diplomatky som mal možnosť minule dať na strap podpísať ministrovi vnútra Robertovi Kaliňakovi. Možno niekedy budú mať vyššiu hodnotu, možno nie. Keď niečo , tak vymením strap..:-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 (upraveno) Mal som dve diplomatky, ..............ani jedna oprava nebola nad 5?. :-)Promiň, tento Tvůj příspěvek jsem právě nahlásil moderátorům. Na reklamu tady zvědaví nejsme a na chlubení máš vlákna jinde- hledej, šmudlo. Upraveno 17. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se