neus Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 (upraveno) Dobrá práce Straspole a co se barvy ciferníku týče, tak nějak velké překvapení proti předchozím ukázkám lahváče či MBčka moc nečekám.Nechci tu moc psát slova díků a určitě lepší, když je vlákno přehledné, ale všichni si to myslím za doteď hodně pohodovou spolupráci, která určitě to ovoce přinese zasloužíme Upraveno 15. června 2014 uživatelem neus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Mám stejný názor a s paní Krskovou jsem to takto předjednával. Půjde do toho jen velmi nerada, protože je to nestandardní postup, ale na fakturách už pracuje- pokud se někdo nezasekne se strojem nebo s placením, už to půjde rychle. Sám jsem teď spíš zvědavý na tu barvu v reálu.. V tom případě budou během září, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Omlouvám se, jestli se budu ptát jako blbec, ale je to moje první limitka, tak mne omluvte. Věci navíc jako řemínek, přidělání dalšího cifru a ruček budu řešit až potom, co mi pošlou fakturu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Omlouvám se, jestli se budu ptát jako blbec, ale je to moje první limitka, tak mne omluvte. Věci navíc jako řemínek, přidělání dalšího cifru a ruček budu řešit až potom, co mi pošlou fakturu?Faktura přichází mailem, pokud už teď víš že chceš věci navíc, rovnou se ozvi paní Krskové, už to ve faktuře uvede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 V tom případě budou během září, ne?Fantasto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 (upraveno) No a už je tedy čas se paní Krskové ozvat? Ještě furt nevím, jestli chci jeden cifr nebo dva, uvažoval jsem i o bílý lunetě navíc...chjo, to to zase naskáče. Edit: takže už jsi mi vlastně odpověděl, než jsem to dopsal... Co vlastně ten vzorovej ciferník? Budeme si ho moct na prodejně taky prohlídnout:-)? Upraveno 17. června 2014 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Faktura přichází mailem, pokud už teď víš že chceš věci navíc, rovnou se ozvi paní Krskové, už to ve faktuře uvede. Díky, ozvu se jí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 (upraveno) Fantasto Teď jsem dělal časovou rekapitulaci do vlákna Projekt Orlík: 19. března začátek, 16. dubna objednávky a zálohy, zítra (18.6) je dostanu. Takže mi taky vychází září :-) Upraveno 17. června 2014 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Já nakonec půjdu do černého cifru.Jsem prostě strašná konzerva... Možná by byla dobrá aktuální informace od mischi, jak to vypadá se strojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Mischa byl teď za kopečkama, nevím jestli už se vrátil. Přes prázdniny a dovolené od Eltonu zázraky nečekejte. Jo, je čas si říct co kdo chce, ale základ je odevzdat stroj. Jak bude na prodejně ten cifr, dám vědět a půjdem to okouknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Fantasto Vycházel jsem z NoDatů, ty trvaly 2,5 měsíce, bylo nás mnohem víc a pomalu každej si navymýšlel bůhvíco extra, tady by to mělo být podstatně jednoduší...ikdyž ty prázdniny to pravda lehce přibrzdí, tak s nima teda budu počítat na přelomu září/řájen ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 (upraveno) Jak už jsem tady za sebe někde psal, tak předpovídané Vánoce jsou prima, ale mít "pozdně letní až podzimní Vánoce" po vzoru té zelené zrůdy (ač na to "z" mne napadá pro jeho označení i pikantnější výraz ) bych určitě proti nebyl. Ta cena není tak vražedná aby se na ně muselo déle sbírat střelivo, tedy dle mého dodávám, hm Upraveno 17. června 2014 uživatelem neus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 (upraveno) Vycházel jsem z NoDatů, ty trvaly 2,5 měsíce, bylo nás mnohem víc a pomalu každej si navymýšlel bůhvíco extra, tady by to mělo být podstatně jednoduší...ikdyž ty prázdniny to pravda lehce přibrzdí, tak s nima teda budu počítat na přelomu září/řájen ;-) V běhu je více projektů. Jak se to v Eltonu složí ví Bůh.. nerad bych sliboval něco co nepůjde splnit. A tady si asi taky navymýšlíme leccos... Upraveno 17. června 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Elton nezačne na limitce dělat dokud nebudu mít ve fabrice strojky, je zbytečný platit zálohovky dřív. Od 7. do 18.7 má paní Krsková dovolenou.21.7. můžem z Eltonu dostat potvrzující info, že začínají makat. Pak čekačka 2,5 -3 měsíce.Totéž platí pro výroční limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 ...Totéž platí pro výroční limitkuto je aka limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 to je aka limitka? Obsazena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Bylo by fajn, kdyby se strojky stihly před dovolenou paní Krskové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Bylo by fajn, kdyby se strojky stihly před dovolenou paní Krskové..Tohle, ale bude hlavne o Mischovi, ne? Pak ze nevolnictvi zrusila Marie Terezie, he? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Tohle, ale bude hlavne o Mischovi, ne? Pak ze nevolnictvi zrusila Marie Terezie, he? No, taky si to myslím, ale seznam není ohledně strojků kompletní- takže, copak já vím? Jo, vím, že Mischa dělá strojky pro většinu z nás, ale asi ne pro všechny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 V běhu je více projektů. Jak se to v Eltonu složí ví Bůh.. nerad bych sliboval něco co nepůjde splnit. A tady si asi taky navymýšlíme leccos... V pohodě, jen přemýšlím nahlas... původně se mluvilo o lednu 2015 a mně to prostě vychází mnohem dřív, což teda není nic proti ničemu, černej cifr NoDatu už se začíná okoukávat :-D Jinak ten zkušební cifr bude v Panské delší dobu? Během prázdnin se do Prahy určitě dostanu, takže bych se na něj zašel mrknout... kéž by se vyvedl jako ten červenej na nodatech, ten je prostě famózní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se