eldee Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 straspol: díky, nevíš, kdy se vrací Mischa?
straspol Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Mischa je zpátky, včera jsem s ním mluvil.
eldee Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Ahoj, včera jsem se setkal s Mischou a Vlastou. Krátký výcuc:a) Mischa pokračuje dál v práci, dokončil strojky pro mě (eldee) a Al Bundu (Mirek) Mischa se _neúčastní_ pilotních hodinek ze zbytků strojků (straspole, můžeš ho vyškrtnout)c) Vlasta chce pouze zelený ciferníkJen pro info, jak probíhá skládání strojků (konkrétně mého): rozebrat dva původní strojky, vyčistit. Složit výsledný, ukáže se, že péro je v loji. Rozebrat, vyměnit vadný díl, složit. Ukáže se, že cosi dalšího je kaput. Rozebrat, vyměnit vadný díl, složit. Výsledek - 5 hodin práce ... Pokud jste tedy netrpěliví, berte na tohle ohled, prosím, hodinky se samy neposkládají a Mischa dělá co může :-)
straspol Odesláno 5. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2014 (upraveno) My víme že Mischa dře- díky, Mischo !!! Tam s tím jsem ještě ven jít nechtěl. Proč si kua myslíte že jsem si dal práci se SZ ? Upraveno 5. září 2014 uživatelem straspol
eldee Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 No, SZ je něco mimořádného, prostě přímo Tobě někdo píše. Není to snad prostředek k vytvoření separátního vlákna, které možná přesáhne svým rozsahem to rodičovské, že ne ? :-) Nevím jak ostatní, ale mám zapnuty notifikace o příchodu SZ, díky čemuž mám mail box zaplevelenej zprávama o tom, že mi přišla SZ ... :-( Tak sorry, netušil jsem, o jak tajnou záležitost jde, už mlčím :-)
eldee Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Ještě k těm SZ vláknům - možnost mít vlákno pro vybranou skupinu účastníků je nepochybně dobrá věc, jen si myslím, že realizace přes SZ není moc šťastná ...
baza Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Ale no tak, stačí přece v tom konkrétním SZ vlákně vypnout oznámení :-)
eldee Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Díky za info, provedeno :-) Netušil jsem, že to je vůbec možné ...
Honza.manta Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 V 6. 9. 2014 v 7:22, eldee napsal: Ještě k těm SZ vláknům - možnost mít vlákno pro vybranou skupinu účastníků je nepochybně dobrá věc, jen si myslím, že realizace přes SZ není moc šťastná ...Takhle vznikla moje LE ES13 a dost dalších limitek. Jenom díky neveřejnosti se udržela koncepce a dotáhlo se to do zdárného konce.
eldee Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Jsem začátečník, omlouvám se všem, které mé příspěvky nějak iritovaly ...
straspol Odesláno 6. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Safra, chvilku tady nejsem, a takhle to jede to je ok. Smyslem SZ komunikace v tomto případě bylo dát hodinkám, které máme v plánu, konkrétní a jasnou podobu ve členském složení, jehož základna se bude rekrutovat z členů limitky, kterou řešíme tady. Myslím že zdejší členové mají právo určit si jak bude vypadat sourozenec našich automatů. Kdo do toho nepůjde, nechá volné místo a až to bude jasné, založím tomu nové vlákno, abychom to tady neplevelili.
baza Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 V 2. 9. 2014 v 12:56, straspol napsal: Pětka, šestka nebo pětkošestka není problém. Jsem pro pětkošestku, protože už se jednou frézovala a je histericky opodstatněná... Souhlasíte? Paní Krsková prosí VŠECHNY účastníky limitky, aby se jí už ozvali s tím, jaký budou chtít číselník (y). Udělejte to prosím hned. Mischo, kvaltuj se strojky !!!Před chvílí jsem dostal od paní Krskové ke schválení konečnou kalkulaci a je tam u dýnka toto: "okolo VODOTĚSNÉPOUZDRO, PRIM AUTOMATIC,ZKOUŠENO NA 4AT a uprostřed budeVÝROBNÍ ČÍSLO 4/21 a LE 2014" Pětkošestka nebude?
straspol Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Ježišmarjá, ona to zase zapomněla opravit- samozřejmě BUDE PĚTKOŠESTKA, osobně jsem to ještě jednou znovu potvrzoval. Asi je jen přepracovaná..
baza Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 (upraveno) Jo, teď koukám dole na stránce na obrázek dýnka a tam pětkošestka je :-))) Edit: tak já jí to teda potvrdím :-) Upraveno 11. září 2014 uživatelem baza
financ Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 V 11. 9. 2014 v 15:01, straspol napsal: Ježišmarjá, ona to zase zapomněla opravit- samozřejmě BUDE PĚTKOŠESTKA, osobně jsem to ještě jednou znovu potvrzoval. Asi je jen přepracovaná..jede v pondělí na dovču, se nediv
straspol Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2014 V 11. 9. 2014 v 15:05, baza napsal: Jo, teď koukám dole na stránce na obrázek dýnka a tam pětkošestka je :-))) Edit: tak já jí to teda potvrdím :-)Už jsem jí psal, určitě je to jen omyl.
Návštěvník rama Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 V 5. 9. 2014 v 22:31, eldee napsal: Jen pro info, jak probíhá skládání strojků (konkrétně mého): rozebrat dva původní strojky, vyčistit. Složit výsledný, ukáže se, že péro je v loji. Rozebrat, vyměnit vadný díl, složit. Ukáže se, že cosi dalšího je kaput. Rozebrat, vyměnit vadný díl, složit. Výsledek - 5 hodin práce ... Pokud jste tedy netrpěliví, berte na tohle ohled, prosím, hodinky se samy neposkládají a Mischa dělá co může :-) Nebylo jednodušší použít hotový strojek cal. 69 a jenom přehodit datový věnec? Ani bastl cal. 96+68 moc neodpovídá době výroby PS1, tak by to snad tak moc nevadilo. Tovární 69 má na rozdíl od bastlu 96+68 možnost strojek pohodlně upevnit šroubky v upevňovacím mosazném kruhu. Bastly co jsem viděl tuto možnost nemají, v upevň. kruhu leží volně a v některých případech se strojek mírně hýbal.
straspol Odesláno 21. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Mischa podstatně popojel se strojky, máme radost, v úterý pojede do Eltonu druhá várka, postupujeme Mischo, děkujem !!
jovani Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 vyborna sprava mam doma fa. s dodatkom "strojek nedodan", tak mozno ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se