Borodov Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 A vítězem se stává....http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79176-prim-sport-1-automatic-le2014/
straspol Odesláno 21. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Hergot, to byl ale fofr... než jsem na to přišel, byly pryč...
MaraThon Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Díky Mischo, díky Strášo, jsou skvělé !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 22. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Krásnou inspiraci jsi chytil, jojo, pěkný je máš !!
Lamiczka Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Díky Mischo, díky Strášo, jsou skvělé !!! Ten strap jim sedne jak pr.el na hrnec, odkud je, pokud to není tajný, Šíma? Jinak koukám, že variant opět vzniklo trochu více, i já mám lehce jinou - nechal jsem si udělat žlutou lumi a musím říct, že se v eltonu zlepšili, protože celkem slušně svítí, hlavně teda lumibod na lunetě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Ten strap jim sedne jak pr.el na hrnec, odkud je, pokud to není tajný, Šíma?Určitě to není tajné. Řemen je od Zrna.
straspol Odesláno 22. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Strašně si ujíždím na tom, jak Igenům sluší nápis ,, AUTOMATIC ". Nemůžu si pomoct, je to prostě kulervoucí pecka. Já vim že to je samožerský a dětinský, ale prostě se mi to strašně líbí. Zatím fakt každá varianta má velký kouzlo. A vznik automatového dýnka k Igenům mě těší strašně moc. Spolupráce s Eltonem, zastoupeným paní Krskovou, byla opravdu moc fajn, patří jí veliký dík. Já jsem tak šťastnej...
xjr1 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Jojo, "automatic" a datumka jsou v tomto případě nejvíc;-) Na focení jsem kopyto, ale aspoň jsem to zkusil: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Tak mně dneska přišly PPL a nevypadaj špatně, akorát sou malý.
Jata Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Díky Mischo, díky Strášo, jsou skvělé !!!....tak tieto sa mi fakt páčia
cigi Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Lamiczko - ssssuper, takhle přesně bych je chtěl, taková trochu pivní barevnost Zmizík - tak s tím je těžko poradit, snad je pro začátek podlož pivním táckem, beztak je ta zelená skorem "flašková". Ale myslím, že si zvykneš i bez něj. Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem cigi
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Lamiczko - ssssuper, takhle přesně bych je chtěl, taková trochu pivní barevnost Zmizík - tak s tím je těžko poradit, snad je pro začátek podlož pivním táckem, beztak je ta zelená skorem "flašková". Ale myslím, že si zvykneš i bez něj.Tacku netreba, uz sem si zvyk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borodov Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Tacku netreba, uz sem si zvyk.Vypadaji moc dobre. Ten remen jim padne.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Von je hnedej. A ta zelena je fantasticka, asi tam ten cernej cifr nikdy nenavliknu. Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem Zmizík
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Tacku netreba, uz sem si zvyk.No, kdyz myslis....
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Ja si nepotrebuju nic dokazovat, ja mam velkejch predmetu dost.
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Ja si nepotrebuju nic dokazovat, ja mam velkejch predmetu dost.No, kdyz myslis...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 No, kdyz myslis...Ciwe neser, aspon nedelam dobry skutky.
Mirek Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Jak Vám to svítí, ta bílá lumi? Já su s tou starobéžovou spokojenej, i na ručkách, oproti černejm noudejtům mrak a dud... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se