Přejít na obsah

Baselworld 2014: Ball Watch Engineer II Magneto S

MarcelG

Doporučené příspěvky

automatic RR1103-CSL movement. It is COSC-certified as a chronometer. To protect it against shocks up to 5,000 Gs, it also uses Ball?s patented SpringLOCK system. It is water resistant to 100 meters. For timing.  The stainless-steel case is 42 mm in diameter, and has a screw-down crown. The watch comes on a black cordura strap. The price in Swiss francs is 2,900.

post-3527-0-04393200-1396380809_thumb.jpg

post-3527-0-72869700-1396380809_thumb.jpg post-3527-0-35067300-1396380808_thumb.jpg

zdroj: http://www.watchtime.com/blog/baselworld/baselworld-2014-ball-watch-introduces-new-magnetic-protection-technology-with-new-engineer/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Teda vo mne nikdo nemuze rict, ze bych byl Ball negativni ale todle je na chronosavli. A co tam je za srac strojek, ze to ma 42mm??

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

A nebude to mít náhodou takovou vyfikundaci, že když otočíš lunetou, tak se ti to dýnko zavře? 

Ten rotor bude asi normálně velikej..

Každopádně se mi ty ručky zdaj titěrný. Lepší by byly nějaký z hydrocarbon spacemaster.

EDIT:

Tak jsem si ten článek přečetl a je to tak. Fakt hustý.

Ten strojek je teda normální velikosti, akorát je na fotkách z půlky zakrytej.

Additionally, Ball?s Magneto includes an exhibition caseback, which has not been possible in traditionally protected anti-magnetic watches. A ?diaphragm mechanism? underneath the sapphire crystal caseback can be irised open or shut by rotating the bezel. When it?s open, you can see the movement, and when its mumetal plates are closed, the caliber is entirely protected.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Když vypustim souhlas s ručkama,líběj se mi,ale je pravda,že já za Ball hledám hlavně tool,ne nějakou tu designovou pochybnost.Tady mě docela překvapujou ,slušný tool hodinky a nějaká machrovinka hodící se do HH s roletou na dýnku.Kdyby jí vynechali,byli s cenou jinde a nějakej blbej řemen,to už je drobnost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...