Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrý den

Prosím o radu, zvažuji koupi hodinek ale i přes velkou škálu nemohu nalézt ve své cenové relaci (20.000) to pravé. Měly by vypadat přibližně tak jak níže uvedené FC-610AB3H6 pouze jemnější provedení ciferníku ( na můj vkus příliš velké ručičky, značky atd.). Líbí se mne průhled do strojku hodinek, datumovka a to že jsou automaty. Uvítám jakékoliv názory a omlouvám se za absolutní amatérizmus mého dotazu. :-)

Posted

Pokud jsi na menší hodinky, tak zkus Nomos - ty se pohybujou kolem průměru 35 mm. Cenu si teď nevybavím.

Případně je tu Stowa Antea, ta má 39 mm (Kleine Sekunde je menší) a ceny začínají na 299 Eurech.

Posted

jak už bylo řečeno mrkni na maurice lacroix, na ebay se dají koupit starší modelové roky z řady masterpiece za super ceny

Posted

Nevíte kde se lze na živo podívat na kolekci hodinek EPOS a jaký máte ně názory?

Napiš nicku Zpejcel.

Zcela nové Epos nabízí za velmi nízké ceny.

Jedny jsem od něj tento měsíc koupil a jsem plně spokojen.

Posted

Boze, ten gravirovany Unitas... Tohle si bohuzel nemuzu dovolit, dal jsem za hodinky za posledni dva mesice uz docela slusnou sumu a navic mam jako oblekovky podobne Avie(jen s arabskymi cislicemi), ale tohle by byla jiste moje tajna volba:-)