Přejít na obsah

Glashütte Original Seventies Chrono Panorama Date

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Jaký retro? Retro jsou u mě Rolby + PANERAI - a až jednou fakt zdědkovatím (a ztratím zbytky soudnosti), tak Primky... B)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno
před 28 minutami, Radek124 napsal:

Jaký retro? Retro jsou u mě Rolby + PANERAI - a až jednou fakt zdědkovatím (a ztratím zbytky soudnosti), tak Primky... B)

No já nevím,  školy nemám, ale nejmenuje se ta řada do které tyto hodinky patří "sedmdesátky" ?

Odesláno

Tož odkaz na sedmdesátá léta (kdy se experimentovalo s různými půdorysy a integrovanými tahy, Gentu nevyjímaje) v názvu samozřejmě je, ale na rozdíl od Sixties (které se řadami jako Spezimatic/Spezichron inspirují mnohem víc) jde u Seventies o poměrně novodobou interpretaci - a přiznám se že ani na výstavce v muzeu v Glashütte jsem nic bližšího než tohle nenašel...

• Like 1
Odesláno
V 29. 4. 2026 v 20:58, Friday napsal:

Krásné hodinky, slušný retro. Od určitýho věku ale proč ne. 

Máš recht , do té  doby můžeš nosit třeba  tyhle

• Díky 1
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...