Návštěvník Snow Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Baselworld 2014 I kdybych měl celý internet obrátit naruby, informaci o Vulcain přinést musím. Má absolutně největší srdcovka dokonce i před Graham, a to je už co říct, že Romane I. a cigi. Omlouvám se za mizerné obrázky. Mrzí mě to možná víc, než si myslíte. Vulcain Tourbillon exudes technicity through its charcoal grey-coat finish and semi-skeletonized dial Vulcain Oval Room: the First Lady is a perfect match for the 50s Presidents? Vulcain new Aviator Instrument Chronograph The spectacular Grand Feu Cloisonné dials of both limited edition 50s Presidents? Pegasus watches: ?In The Sky? and ?On The Mountain? ? A ještě jednou Vulcain new Aviator Instrument Chronograph v dalších barevných verzích. Mimochodem mimořádně krásné hodinky, ostatně tak, jak se na Vulcain sluší a patří. In-house strojek, který je srdcem několika klíčových modelů. zdroj - Worldtempus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tie kone su sakra vsade :-) nj, lebo Cina, ja viem. I tu mame tento vikend "konske" dni. Kone - vsade po meste :-) Aviator instrument i tie "cone" by som bral. Dik, Snowe za vzdelavanie. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 inhouse strojek si bezesporu zaslouzi poradnej pruhled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Ty bláho, je mi z toho šoufl, taková úctyhodná značka a takový banální ......... jak to napsat přesně a nezranit ..... pošlou do bázlu ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2014 Dík za post .-) - nových Vulcainů bych si býval ani nevšiml. Těší mne, že pořád něco kutěj .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Tourbillon s pětidenní rezervou nátahu je super, 2 varianty po 25 kusech.Ten instrument chronograph se mi nejvíc líbí v té černo-červené kombinaci.Můj favorit je teď aktuálně aviator GMT Pilot DLC z minulého roku s in-house V-10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se