jiri1 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Ahoj,cca 2 roky vybírám švýcarské automaty a čekám na příležitost a vyplatilo se.Původně jsem měl vybrané Raymond Weil Don Giovanni Cosi Grnade, pak jsem ale narazil na zmíněné Edox za velice výhodnou cenu a nelituji, jsou ještě mnohem lepší.Hodinky jsou velice masivní, celý zadek ze safírového skla, takže jde vidět celý strojek. Řemínek gumový, měl by vydržet 10 let.Mám je pár dní, zatím bezchybný chod. Vzhled elegantní, robustní, hodinky zaujmou na první pohled svým dokonalým provedením. Strojek Valjoux 7750.Kupováno v Saúdské Arábii za cenu nižší než poloviční v ČR včetně 2 leté mezinárodní záruky výrobce.PS: sériové číslo jsem zamazalJiri
vendaf Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Na ruce sedí opravdu parádně. Gratuluji.
ZZalesky Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Kamarád má ty samé, krásné hodinky, jen si na ně nechal udělat krokodýla a hodinky to ještě pozvedlo.. Jinak gratuluji, parádní jsou.
Jony Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Hodně zajímavý tvar a musím říct, že si mi líběj:-)
jiri1 Odesláno 15. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Diky.ZZalesky> Pocitam s tim, ze az gumovy pasek zacne dosluhovat, necham si taky udelat z krokodyla. Ale zda se mi ze je mi na ruce prijemnejsi kovovy naramek co mam na Festinach...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se