Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

AHoj,

dnes som mal v rukach Carrery 73655 s Valj 7736 a po otvoreni som zostal prekvapeny ze vidim nesignovany mostik. stretli ste sa s tym uz niekde? nevyzerali ako skladacka, aj ked predavjuci mal krabicku a "povodny" zarucny list, ktory ale patril inym hodinkam...

Odesláno

Já jsem se s tím setkal celkem běžně, měl jsem také zlaté carrery a můstek u nich nebyl signován. Hodinky měly navíc jasný původ a nikdy nebyly otevřené. Není to nic mimořádného.

Odesláno (upraveno)

no cena je stale nezmyselna ( 1400E), navyse zarucak z klenot ( co sa mi celkom pacilo) a ( zrejme) krabica su z ineho modelu (110.253). neviem ci o tom nevie, aj ked sa tak tvaril.

hodinky nazivo nevyzeraju zle, su plne skrabancekov, ale nie hlboke rany. strojcek celkom cisty. ak by boli papriere original, isiel by som do nejakeho cenoveho vyjednavania...

na pobavenie - carrery vytiahol z naprsneho vrecka kosele - uplny pan starozitnik :D :D

druhy kusok "k mani" ktory doniesol bol nejake ´70 seamastre, ktore som radsej ani neotvaral, lebo som sa bal ze z nich nieco vypadne :D

Upraveno uživatelem Palo S.
Odesláno

no cena je stale nezmyselna ( 1400E), navyse zarucak z klenot ( co sa mi celkom pacilo) a ( zrejme) krabica su z ineho modelu (110.253). neviem ci o tom nevie, aj ked sa tak tvaril.

hodinky nazivo nevyzeraju zle, su plne skrabancekov, ale nie hlboke rany. strojcek celkom cisty. ak by boli papriere original, isiel by som do nejakeho cenoveho vyjednavania...

na pobavenie - carrery vytiahol z naprsneho vrecka kosele - uplny pan starozitnik :D :D

druhy kusok "k mani" ktory doniesol bol nejake ´70 seamastre, ktore som radsej ani neotvaral, lebo som sa bal ze z nich nieco vypadne :D

:D :D

Odesláno

Kolem tohohle pána radši velkým obloukem. Tady dostal 2x ban, na Aukru mu smázli celý účet a hodnocení na Ebay má docela strašný. O hodinkách toho moc neví.

Začínal s cenou 1000Euro, dalo se s ním jednat o 800. Teď je má najednou za 1400.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...