Palo S. Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 AHoj, dnes som mal v rukach Carrery 73655 s Valj 7736 a po otvoreni som zostal prekvapeny ze vidim nesignovany mostik. stretli ste sa s tym uz niekde? nevyzerali ako skladacka, aj ked predavjuci mal krabicku a "povodny" zarucny list, ktory ale patril inym hodinkam...
Palo S. Odesláno 6. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) Pozlatene, sk bazos Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem Palo S.
VintageLover Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Halder? Na takovým hnědým řemenu?
atim Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Já jsem se s tím setkal celkem běžně, měl jsem také zlaté carrery a můstek u nich nebyl signován. Hodinky měly navíc jasný původ a nikdy nebyly otevřené. Není to nic mimořádného.
Palo S. Odesláno 7. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Halder. Ved uz povedzte nieco, vidim ze su zname
VintageLover Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Jak píše atim, nicméně - Halder je zkoušel prodávat i tady za nesmyslnou cenu, pak teda na bazosi a na eBayi - kde má velmi mizerné hodnocení...S takovým radši nekšeftovat...
Palo S. Odesláno 7. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) no cena je stale nezmyselna ( 1400E), navyse zarucak z klenot ( co sa mi celkom pacilo) a ( zrejme) krabica su z ineho modelu (110.253). neviem ci o tom nevie, aj ked sa tak tvaril.hodinky nazivo nevyzeraju zle, su plne skrabancekov, ale nie hlboke rany. strojcek celkom cisty. ak by boli papriere original, isiel by som do nejakeho cenoveho vyjednavania... na pobavenie - carrery vytiahol z naprsneho vrecka kosele - uplny pan starozitnik :D druhy kusok "k mani" ktory doniesol bol nejake ´70 seamastre, ktore som radsej ani neotvaral, lebo som sa bal ze z nich nieco vypadne Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem Palo S.
blackhead Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Ja to signovany na 7734 v autaviich mam.
VintageLover Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 no cena je stale nezmyselna ( 1400E), navyse zarucak z klenot ( co sa mi celkom pacilo) a ( zrejme) krabica su z ineho modelu (110.253). neviem ci o tom nevie, aj ked sa tak tvaril.hodinky nazivo nevyzeraju zle, su plne skrabancekov, ale nie hlboke rany. strojcek celkom cisty. ak by boli papriere original, isiel by som do nejakeho cenoveho vyjednavania... na pobavenie - carrery vytiahol z naprsneho vrecka kosele - uplny pan starozitnik :D druhy kusok "k mani" ktory doniesol bol nejake ´70 seamastre, ktore som radsej ani neotvaral, lebo som sa bal ze z nich nieco vypadne :D
financ Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Kolem tohohle pána radši velkým obloukem. Tady dostal 2x ban, na Aukru mu smázli celý účet a hodnocení na Ebay má docela strašný. O hodinkách toho moc neví.Začínal s cenou 1000Euro, dalo se s ním jednat o 800. Teď je má najednou za 1400.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se