Návštěvník Alda Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 jsou hodně pěkný, pořád je opatrně sleduju a říkám si co by kdyby:-) Ale kdyby k ním byla guma s překlápěčkou ala SINN UX tak už je mám takyDamasko ma svuj kaucuk s jazyckovou sponou. Je to mnohem lepsi remen nez silikon od Sinn, na ktery se lepi bordel, je zbytecne tlusty s predimenzovanou preklapeci sponou a nemoznosti stelovani delky.
CEGY Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Tos popsal Aldo moc pekne. Ta guma se sponou je presne takova. Proto je momentalne nosim na Isu.
Micey Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Aldo, tys tu jejich gumu zkoušel? Jaká je? Sice je dost hnusná, ale láká mě.. škoda, že se nedá koupit rovnou u nich na webu, asi bych musel otravovat chronoshop, zdá se.
Návštěvník Alda Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Primo jejich ne, ale kaucuk od eltonu. Jsou to totozne remeny od stejneho vyrobce. Na fotkach mi prisel taky hnusny, na zivo paradni a prijemny na ruce. Mnohem lepsi nez treba kaucuk na SAR. Muj subjektivni dojem.
Micey Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Jo tak, to jsou věci. Kdo ji teda vyrábí, prosimtě? Že bych se kouknul co a jak, sponu stejnak nepotřebuju.
Návštěvník Alda Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Jestli ma Elton stejne sirky, neni co resit, maji to myslim levnejsi.
Micey Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2014 OK, kouknu na to, díky. A děkuju i za pozitivní komenty výše:)
Micey Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Mám problém - hrozně se mi líbí tendle řemen. Jenže by to asi vypadalo fakt blbě.. no, asi to zkusim a pak rovnou prodám:)zdroj strapshop.
CEGY Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Ten řemen je spíš k oblekovkám, než k tool watchum.
Micey Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2014 No právě, a ještě k tomu bílýmu cifru. Ale nemůžu si pomoct:)
Ondoni Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Mám problém - hrozně se mi líbí tendle řemen. Jenže by to asi vypadalo fakt blbě.. no, asi to zkusim a pak rovnou prodám:)zdroj strapshop. možná, kdyby si ho vzal trochu smirkem když už, šel bych do nějaké matné kůže
CEGY Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Kup nějaké Nato. Na chvíli tě to zabaví.
Micey Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2014 Nato nenávidim, jak tam čouhá nahoře ten mrcas.. Ondoni, mě se právě líbí, jakej je blejskavej:)
Ondrej71 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Pěkne me pokousis. Mít včera ještě pivo navíc tak te ukec?m k prodeji
CEGY Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Už máš novej řemen? Nechceš raději zainvestovat jinde? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72916-posilovací-lavice-na-břicho/
tomasdrska Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 parádní Damaska, ten řemen bych neměnil ani za nic! užívej.
Micey Odesláno 31. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Cegy: Nebud drzej:)Tak jeste par kytickovejch.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Funthom95 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Jsou krásné. A líbí se mi i ten řemen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se