Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

http://www.penryvan.cz/vyrobky.php?cid=662

Objevil jsem tyhle boxy na hodinky, ale mají podmínku odběr za 3000, což při ceně boxu 427 na 5 ks hodinek je i pro mě zbytečné, protože tolika hodinkami nedisponuji ;) nicméně 2 by se šilky. V případě zájmu více kolegů by to nemuselo být od věci :P. Je tam i možnost potisku. Ještě hodím výzvědy, ale přidal by se někdo? :)

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tenhle se mi líbí,jen škoda,že nemá průhled ze shora. Kdyby se lidi přidali,já bych si jeden asi vzal.

Ještě se podívám co má na skladě kampmann. Kdybyste měli další typy,sem s tím.

AP800226.jpg

Odesláno

Tohle přece musí udělat každý šikovnější truhlář. Asi zajdu navštívit učňovskou dílnu v modelárně.

Akorát to nemám čím naplnit :( V podobné krabičce jsem viděl prodávat čaj. Jen by to chtělo vyrobit dovnitř čalounění, což nemůže být problém.

Odesláno

Mají hnízdo v Reichenbergu :) tedy v Liberci, pokud je někdo odtamtud mohl by provést průzkum bojem ;).

U toho potisku jsem zjistil, že je laserem, ale co to v praxi znamená opravdu nevím :(.

Dnes již ne, ale v pondělí začnu žhavit dráty. :P

Odesláno

Docela pěkná budka.

+DPH to vychází na cca 500,- To docela ujde a podle mě nemá cenu trápit učně :)

Takže se taky o jednu bedýnku hlásím.

Do Liberce občas jezdím, ale nejdřív až povolí zima. Tak pokud to nespěchá se tam můžu osobně zeptat.

Mezitím by byl čas na to, aby se přihlásili všichni zájemci, aby objednávka byla co nejvyšší a cena co nejnižší.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Že by ta cena šla ještě usmlouvat? Taky bych se asi přidal.

Odesláno

člen počet

zdenda 2

aCIDfire 1

falkkon 1

body3 1

vlasta66 1

jerryl 1

kamil 1

Zpráva o stavu boxu. Vzorková prodejna je pouze v Liberci. V případě ohlášení předem jsou schopni zajistit přítomnost výrobku na prodejně(mají stále jen drahé věci :)). Individuální potisk by se podle informací slečny asistentky vyšplhal na cenu boxu :), ale od 11 nahoru se cena potisku pohybuje v řádek desítek Kč ;). Stejně se tam vypravím, abych to viděl na vlastní bulvy a opět podám zprávu. :cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...