Frostie Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Jo Jo :-) super obchůdek. A nevadí u Pulsaru systém Kinetic ta absence toho horníha tlačítka na zjištění stavu nabití? Nevadí. 1. Moje Pulsary byly před expedicí indukčně nabity na plnou kapacitu (domluva s prodejcem), při normálním denním nošení a občasném odkládání nemají hodinky šanci se vybít. Rezerva chodu by u nových měla být min. 180 dní, ale nemám to jak ověřit - nejdéle jsem je měl v kuse odložené cca 14 dní.... 2. Kalibr YT 57 je také vybaven signalizací nedostatečné kapacity baterie - sekundová ručka začne chodit ve 2 sec intervalech, pak zbývá ještě 12 hodin kapacity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scarabeus06 Odesláno 17. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Na kinetiky se mrknu zitra, ty jsem nijak nezkoumal. to Sphinxx: abych pravdu rekl, tak ty Citizeny se mi ani nelibej a navic viz. vyse - pouzite bych dost nerad to Zemlic: diky za tip, ale tyhle Seika mi nejak nesedeji, kvuli tem velkym puntikum na hodinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulsar Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Nevadí. 1. Moje Pulsary byly před expedicí indukčně nabity na plnou kapacitu (domluva s prodejcem), při normálním denním nošení a občasném odkládání nemají hodinky šanci se vybít. Rezerva chodu by u nových měla být min. 180 dní, ale nemám to jak ověřit - nejdéle jsem je měl v kuse odložené cca 14 dní.... 2. Kalibr YT 57 je také vybaven signalizací nedostatečné kapacity baterie - sekundová ručka začne chodit ve 2 sec intervalech, pak zbývá ještě 12 hodin kapacity... Super to jsem neveděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulsar Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 tady má jeden kinetic divers sportura za půl peněz http://www.timeup.cz/panske-hodinky/seiko-sportura-ska511p2-kinetic-diver/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 akorát, že tam můžeš objednávat jak chceš, stejně nikdy nic nedostaneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulsar Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 (upraveno) Aha. to jsem nevěděl. se omlouvám. cena byla lákavá Upraveno 19. dubna 2014 uživatelem Pulsar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scarabeus06 Odesláno 19. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Tak sem projížděl trošku ty Pulsar Kinetic a docela mě překvapilo, že na ně nikdo nenadává, všichni pějí jen a jen chválu, akorát teda ta luminiscence je dost zatracovaná. Jenom sem se chtěl zeptat- když už se dívám na ti Kinetic, co takhle Seiko Kinetic třeba tyto vypadají hezky http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-ska609p1 jenom těm ta luminiscence pro změnu úplně chybí, ale zajímalo by mě celkové porovnání s těmi Pulsar Kineticy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 v pohodě, od výborného prodejce se servisem 1A a za rozumnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) Ak si cital toto forum, tak Seiko je urcite nalepsia volba v pomere kvalita/cena, ja mam dvoje Seiko 5 + jedny quartzky so Seiko strojcekom a som maximalne spokojny, do tejto znacky som sa zamiloval. Tiez teraz poskulujem nad Kineticmi, tak potom urcite napis dojmy edit: inak Swiss Military tu bolo spominane, tak ked uz, tak radsej od Chrona ako od Hanowy Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem tr0t3l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Na kinetiky se mrknu zitra, ty jsem nijak nezkoumal. to Sphinxx: abych pravdu rekl, tak ty Citizeny se mi ani nelibej a navic viz. vyse - pouzite bych dost nerad to Zemlic: diky za tip, ale tyhle Seika mi nejak nesedeji, kvuli tem velkym puntikum na hodinach Promiň, koukám sem až teď. Jinak v pohodě, prosímTě mě ta částka nevytrhne - pokud se neprodaj, tak si je nechám na léto, navíc myslím, že jsou za super cenu a navíc "použité" byly velmi málo, jsou spíš nově, ale v pohodě. O nic nejde. Snad vybereš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se