Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj chlapi,

nedávno jsem narazil na německou značku Kadloo a jejich hodinky Ocean Date. Hodinky vypadají velmi zdařile - čistý design, žádné známky, že by něco na číselníku nesedělo apod.  (i když uznávám, že inspirace u značky Omega je znatelná) a i když jsem na zdejším fóru našel několik odkazů, nikdo zde nepublikoval konkrétní zkušenost.....nemáte ji tedy někdo náhodou...? Následně tedy pak nevím, co si mám myslet o jejich kalibru KAD-17 automatic...

hodinky:

http://www.kadloo-online.de/epages/61207767.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61207767/Products/80800-BK-q

strojek:

http://www.kadloo-online.de/epages/61207767.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61207767/Products/KAD-17

Za každou poznámku k nim jsem vděčen a přeji hezký den,

Pavel

Posted

Ten strojek, cos na něj dal odkaz je mechanickej. V hodinkách je quartzová Ronda.

Posted

Podle všech diskuzí ješte nedávno používali strojek ETA. Pak najednou přešli na vlastní KAD-17 a od té chvíle už jen mlží. Podle všech indícií to nebude upravená ETA, ale její čínsky klon SEA-GULL. Ale nepotvrdí ti to asi nikdo. Každý tak usuzuje jen podle ceny, za kterou se hodinky prodávají...

Posted

To Mrazik: oni tam maj totiz jeste verzi za 299e a v ty by mel bejt ten KAD17... Dal jsem jinej link..

To JaRoon: asi uz jenom ta jejich nejasna vyjadreni mluvi za vse..k upraveny ete by se normalne prihlasili..

Posted

To JaRoon: asi uz jenom ta jejich nejasna vyjadreni mluvi za vse..k upraveny ete by se normalne prihlasili..

Ja si to myslim taky. Ale jak se rika: "Myslet si je h...o vedet."

Posted

Netreba si domýšľať, stačí im poslať maila. Ja som sa kedysi pýtal na chrono a prišla mi nasledovná odpoveď:

Dear Sir,

our chrono-movement is a clone of the old Venus-175-calibre, but with an automatic-anker, made in Far East.

Freundliche Grüße | Best regards | Cordiali saluti
Hartelijke groeten | me filikous xairetismous | A bientôt

Martin C. Petersen (Managing Director)

KADLOO GmbH - International Watch & Watchwinders

Posted

Netreba si domýšľať, stačí im poslať maila. Ja som sa kedysi pýtal na chrono a prišla mi nasledovná odpoveď:

Dear Sir,

our chrono-movement is a clone of the old Venus-175-calibre, but with an automatic-anker, made in Far East.

Freundliche Grüße | Best regards | Cordiali saluti

Hartelijke groeten | me filikous xairetismous | A bientôt

Martin C. Petersen (Managing Director)

KADLOO GmbH - International Watch & Watchwinders

Priznam se,ze z toho nejsem uplne moudrej..ten kalibr neznam a pod tim dovetkem nevim,co si mam predstavit...:-(

Posted

Kvalitu, alebo nejakú myšlienku tu netreba hľadať, sú to hodinky objednávané z východu ako stovky iných. Rafinovane napodobňujú svetové značky aby sa vyhli označeniu replika. Na seagul rotor si dali nápis a strojček premenovali. Ale cena nie je zlá...