Paja111 Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Ahoj chlapi, nedávno jsem narazil na německou značku Kadloo a jejich hodinky Ocean Date. Hodinky vypadají velmi zdařile - čistý design, žádné známky, že by něco na číselníku nesedělo apod. (i když uznávám, že inspirace u značky Omega je znatelná) a i když jsem na zdejším fóru našel několik odkazů, nikdo zde nepublikoval konkrétní zkušenost.....nemáte ji tedy někdo náhodou...? Následně tedy pak nevím, co si mám myslet o jejich kalibru KAD-17 automatic... hodinky:http://www.kadloo-online.de/epages/61207767.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61207767/Products/80800-BK-qstrojek:http://www.kadloo-online.de/epages/61207767.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61207767/Products/KAD-17 Za každou poznámku k nim jsem vděčen a přeji hezký den,Pavel
mrazik Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Ten strojek, cos na něj dal odkaz je mechanickej. V hodinkách je quartzová Ronda.
JaRooN Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Podle všech diskuzí ješte nedávno používali strojek ETA. Pak najednou přešli na vlastní KAD-17 a od té chvíle už jen mlží. Podle všech indícií to nebude upravená ETA, ale její čínsky klon SEA-GULL. Ale nepotvrdí ti to asi nikdo. Každý tak usuzuje jen podle ceny, za kterou se hodinky prodávají...
Paja111 Posted April 18, 2014 Author Report Posted April 18, 2014 To Mrazik: oni tam maj totiz jeste verzi za 299e a v ty by mel bejt ten KAD17... Dal jsem jinej link.. To JaRoon: asi uz jenom ta jejich nejasna vyjadreni mluvi za vse..k upraveny ete by se normalne prihlasili..
JaRooN Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 To JaRoon: asi uz jenom ta jejich nejasna vyjadreni mluvi za vse..k upraveny ete by se normalne prihlasili..Ja si to myslim taky. Ale jak se rika: "Myslet si je h...o vedet."
Honza.manta Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 No ale na sea-gull strojku nespatřuji nic špatného, kromě toho mlžení a nepřiznání se.
McStinger Posted April 18, 2014 Report Posted April 18, 2014 Netreba si domýšľať, stačí im poslať maila. Ja som sa kedysi pýtal na chrono a prišla mi nasledovná odpoveď: Dear Sir, our chrono-movement is a clone of the old Venus-175-calibre, but with an automatic-anker, made in Far East. Freundliche Grüße | Best regards | Cordiali salutiHartelijke groeten | me filikous xairetismous | A bientôtMartin C. Petersen (Managing Director)KADLOO GmbH - International Watch & Watchwinders
Paja111 Posted April 19, 2014 Author Report Posted April 19, 2014 Netreba si domýšľať, stačí im poslať maila. Ja som sa kedysi pýtal na chrono a prišla mi nasledovná odpoveď: Dear Sir, our chrono-movement is a clone of the old Venus-175-calibre, but with an automatic-anker, made in Far East. Freundliche Grüße | Best regards | Cordiali salutiHartelijke groeten | me filikous xairetismous | A bientôt Martin C. Petersen (Managing Director) KADLOO GmbH - International Watch & Watchwinders Priznam se,ze z toho nejsem uplne moudrej..ten kalibr neznam a pod tim dovetkem nevim,co si mam predstavit...:-(
relativ Posted April 19, 2014 Report Posted April 19, 2014 Kvalitu, alebo nejakú myšlienku tu netreba hľadať, sú to hodinky objednávané z východu ako stovky iných. Rafinovane napodobňujú svetové značky aby sa vyhli označeniu replika. Na seagul rotor si dali nápis a strojček premenovali. Ale cena nie je zlá...
Recommended Posts