Návštěvník Snow Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 GRAFF ScubaGraff zdroj - OceanicTime?
Honza.manta Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Asi nejsou ošklivé, ale na mně působí tak nějak nasládle.
Daemonultimate Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 V první chvíli jsem myslel,že nad šestkou je rezerva nátahu a on je to odpočet ponoru.Limitka ve zlatě a titanu,na ruce budou jistě parádní,doufám,že 47 je i s korunkou,50 hodin rezerva jeden z mála údajů o strojku,nic mi o něm neříká,jediný čeho se obávám jsou šutříky v korunce,ty bych si možná odpustil,ale jde o luxusní kousek na pěknym řemínku (postrádám tah),heliák na 300m WR bych si odpustil určitě.Celkovej pokus kombinace luxusu a tool prvků,jak se vůbec nastavuje a jak funguje ten odpočet ponoru?
Honza.manta Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 jak se vůbec nastavuje a jak funguje ten odpočet ponoru? ¨Tipnul bych si to na nějaké využití GMT komplikace.
Daemonultimate Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 (upraveno) ¨Tipnul bych si to na nějaké využití GMT komplikace.Jako že se to nastavuje korunkou?Toho jsem se pravda obával nejvíc. Upraveno 21. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate
Altruista Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 Víc se mi líbí ze zadu, nežli zepředu. Kdyby trochu ubrali na vizuálním teroru ciferníku (barvičky, diamantíky, struktury), tak by to byly hodně zajímavé hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se